2777
2789

امام رضا تو زیر زمین یه جایی نزورات جمع می کردن من یه مبلغی کمک کردم یه پلاستیک نمک و یه نبات کوچیک و یه تیکه کوچیک پارچه به من دادن، اتفاقا یه زنی پرید از دستم قاپید! خادمه کلی با من دعوا کرد که چرا این قدر بی عرضه ای  گفتم خب دوست داشته بنده خدا اعتقاد داره، یکی دیگه بهم داد گفت اگه کسی ازت گرفت دیگه بهت نمیدم. 

من نمی دونم کاربرد چیه یا چطور باید ازش استفاده کرد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام رضا تو زیر زمین یه جایی نزورات جمع می کردن من یه مبلغی کمک کردم یه پلاستیک نمک و یه نبات ...

منم ی روز خادم امام رضا تشریف اوردن خونه ی پدرم و نمک و شکلات و پارچه سبز دادن مامانم اینا و مامانمم به من شکلات و نمک داد. هنوز نمک رو دارم نمیدونم چیکارش کنم دلم نمیاداستفاده بشه تموم شه.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله