2777
2789
عنوان

آخرین دروغی که گفتی چی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 110 پست
من بخوام دروغ میگم صورتم قرمز میشه صدام میلرزه چشام چپ میشه و اینقدر وسطش تپق میزنممممم که خنگ ترین ...

ولی من دروغگوی خوبیم خدا خودش ازم بگذره😅😅😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر دارم  ولی خب دلم پیش یه نفره که فقط گاهی میتونم نگاش کنم ولی وانمود میگنم ازش بدم میاد. و ...

ببخشید این دروغ نیس اخر نامردی و خیانته

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
یبار چندسال پیش لو رفت امیدوارم اینبار لو نره😂

منم که کلا لو رفته هستم در این زمینه پیش شوهرم😆 واقعا هم پول نداشته باشم اون  باور نمیکنه میگه داری😅

⚘اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم⚘
نکه خودت هیچ وقت دروغ نگفتی 

چراداداش منم دروغ گفتم ولی من خیلی تابلو دروغ میگم به تته پته می افتم ضایع میشم بد😔😔😔

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

چند شب پیش شوهرم جلو دوستش جوگیر شده بود کاملا جدی گفت پدرخانومم تو شمال توی فلان شهرش ویلا داره

دوستشم برگشت به من گفت جدی؟

یه لحظه موندم چی بگم چون اگه میگفتم نه دروغ میگه واسه شوهرم خیلی بد میشد  گفتم بله

حالا قراره به بابام بگیم تا آخر ماه تو شمال ویلا بخره چون ازمون کلید خواستن😑😑😑

چندپیش شوهرم جلو دوستش جوگیر شده بود کاملا جدی گفت پدرخانومم تو شمال توی فلان شهرش ویلا داره دوستشم ...

جالا بابات واقعا میخره😑

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

اصلا نمی گم دروغ نمی تونم بگم 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
ببخشید این دروغ نیس اخر نامردی و خیانته

میدونم😔😔😔😔

ولی همیشه سعی میکنم جاهایی که اون هست نرم

ولی لطفا قضاوتم نکن. منم از قضاوتای زیاد کارم به این جا کشید. منم همیشه از خیانت تو زندگی متنفر بودم ولی خب هرکی و هرچی را قضاوت کردم خدا به سرم اورد

چندپیش شوهرم جلو دوستش جوگیر شده بود کاملا جدی گفت پدرخانومم تو شمال توی فلان شهرش ویلا داره دوستشم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
و یکم چت با مخاطب خاص 😂

نه خدایی ازین کارا نمیکنم فقط میام اینجا کسی رو هم ندارم باهاش حرف بزنم حتی دوست و فامیل فقط اینجارو دارم😕واسه همین نت نداشته باشم حوصلم سر میره 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

عزیزم بگو مامانم وسواس داره اصلا به کسی کلید نمیده حتی به ما هم کلید نمیده 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن