کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آخه به زور دو گیگ یه ماهه واسه اون یکی سیمکارتم که فکرشم نمیکنه براش نت خریده باشم خریدم اگه دست اون بیافته همشو یه روزه تموم میکنه فقط وقتایی که تنهام سیم کارتمو فعال میکنم و یکم نت گردی در حد نی نی سایت 😁
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
کار خوبی میکنی پس انداز مخفی داری فقط مواظب باش دروغت لو نره که دیگه هردفعه بگی پول ندارم باو ...
یبار چندسال پیش لو رفت امیدوارم اینبار لو نره😂
من یه آفرودیتم 🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی خیالبافی کنی قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظهای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافهی شهر نشستم و بستنی وانیلی میخورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است امتحان کن