بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چندسال پیش که اینستا تازه اومده بود یکی اومد دایرکت.واااااااای انقدر دروغ بهش گفتم خودموتاجر جازده بودم.بنده خداباورش شده بود..وای هنوزم که هنوزه عذاب وجدان دارم...البته به من چه میخواست سوال نپرسه🙊🙊
اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
من حامله ام تازه ۸هفته میگه گوشی را بده بچه ام صحبت کنم
فانتزی هاش اذیتم میکنه
حوصله اش را ندارم
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
بعضی وقتا که حوصله ی کسیو ندارم یهو یکی در میزنه وا نمیکنم بعدش الکی میگم حموم بودم حتی پیش اومده طرف بی خیال نمیشده تا بره معمولا هم یا خواهرم بود یا خانواده ی شوهر دیگه مجبور میشدم برم سرمو خیس کنمو یه چادر بندازم سرم برم درو وا کنم تا ثابت بشه حموم بودم! بعدشم اونا میومدن تو منم واقعا میرفتم ادامه ی حموم کردنم تا قشنگ تر ثابت شه حموم بودم این وسط منم یه تنی به آب میزدم😁😁
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶