2777
2789
عنوان

آخرین دروغی که گفتی چی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 110 پست
مامانم زنگ زد گفت شام چی دارید الکی گفتم مرغ.باهم دعوا کرده بودیم اصلا شام نداشتیم    

😄😄😄😄😄منم ازین دروغا میگم

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم زنگ زد گفت شام چی دارید الکی گفتم مرغ.باهم دعوا کرده بودیم اصلا شام نداشتیم    

برای منم پیش اومده🙊🙊🤣🤣🤣😉

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
من یه مقدار پول پس انداز کردم خیلی کمه ها خیییلیییی گفتم یهو دستم خالی میشه لازمم میشه  شوهرم ...

کار خوبی میکنی پس انداز مخفی داری 

فقط مواظب باش دروغت لو نره که دیگه هردفعه بگی پول ندارم باورش نمیشه😆

⚘اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم⚘
تازه نوشته بودم حاملم هستم 😂

خجالت بکش..جات وسط جهنمه

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

همین دیشب به شوهرم گفتم نت ندارم😈😁

آخه به زور دو گیگ یه ماهه واسه اون یکی سیمکارتم که فکرشم نمیکنه براش نت خریده باشم خریدم اگه دست اون بیافته همشو یه روزه تموم میکنه فقط وقتایی که تنهام سیم کارتمو فعال میکنم و یکم نت گردی در حد نی نی سایت 😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
کار خوبی میکنی پس انداز مخفی داری  فقط مواظب باش دروغت لو نره که دیگه هردفعه بگی پول ندارم باو ...

یبار چندسال پیش لو رفت امیدوارم اینبار لو نره😂

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
همین دیشب به شوهرم گفتم نت ندارم😈😁 آخه به زور دو گیگ یه ماهه واسه اون یکی سیمکارتم که فکرشم نمیکن ...

درود برتو😉🥰🥰