2777
2789
عنوان

آخرین دروغی که گفتی چی بوده؟؟؟

1035 بازدید | 110 پست

بیایید اینجا اعتراف کنیم.چه دروغی گفتیم وبه کی گفتیم..شاید کوله بارمون سبک شه🤣🤣

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار شاید گفته باشم ولی به شوهرم و خونوادم هیچ وقت دروغ نمیگم 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یادم نمیاد چون خیلی کم شده دروغ بگم همیشه سر اینکه حسنک راستگو هستم ب مشکل میخورم😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من یه مقدار پول پس انداز کردم خیلی کمه ها خیییلیییی گفتم یهو دستم خالی میشه لازمم میشه 

شوهرم گفت پول نداری من 150 بهش دادم گفتم بجز این ندارم .قسمم خوردم خاک تو سرم😞

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن