2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 82 پست
وای بمیرم برات ولی ببین این نشونه ی خوبیه ۲ ماه مدت کمیه ک بتونی بکشیش سمت خودت صبر داشته باش بشین ب ...

شبو روز ک کار خودم شده گریه....دلم میخواد بمیرم راحت شم..واقعا این زندگیو نمیخواستم...😭

شبو روز ک کار خودم شده گریه....دلم میخواد بمیرم راحت شم..واقعا این زندگیو نمیخواستم...😭

با خودت گریه نکن ک خره مثلا یبار که سه تایی رفتین بیرون بشین با حسرت به زن و شوهرای جوون نگا کن بگو حسرتش تو دلم موند یبارم دوتایی بیایم بیرون به نامزد نگوها جوری بگو ک مثلا داری با خودت حرف میزنی این میره تو ضمیرناخوداگاه شوهرت . دفه ی بعد باهم تنها میرین کم کم .کم کم میبینه دوتایی تنها بودن چه لذتی داره خودش مامانشو میپیچونه

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خودت گریه نکن ک خره مثلا یبار که سه تایی رفتین بیرون بشین با حسرت به زن و شوهرای جوون نگا کن بگو ...

هعییی اینم عاقبت منه دیگه باید کنار بیام باهاش...😭مرسی دوس جونی بابت راهنماییت

هعییی اینم عاقبت منه دیگه باید کنار بیام باهاش...😭مرسی دوس جونی بابت راهنماییت

هیچی عاقبت هیچکس نیست عاقبت ما چیزیه  ک خودمون انتخابش میکنیم کلید مرد و دانلود کن گوش بده خیلی کمکت میکنه ایشالا که خوشبخت بشی

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

عزیزم درکتومیکنم و حق داری😞 ولی میتونی با سیاست زنانه کارتو پیش ببری

صبور, باش

جذاب حرفتو بزن نه با داد و بیداد

باورکن اوضاع درست میشه

بیخبرم نذار

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری)