2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 82 پست
منکه بهش میگم نمیتونم اصلن اذیت میشم و اینا...میگه مردم چی میگن..مامانمو چیکار کنم بزارم بمیره..اما ...

میدوتم چی میگی ولی نرو بگو نمیخوام اصلاااا کوتاه نیا

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز هم دعوا و قبول نکردن اون

نه نذار به دعوا برسه

به دعوا هم رسید تو با آرامش صحبت کن

ولی اصلا زیر بار نرو

مادرشوهری که تو دوران نامزدی نمیذاره یه کافه تنها برید عمرا بعد ازدواج حریم شخصی براتون قائل شه

اگر ادم روشن فکری بود اشکال نداشت اما اینجوری تو بهت سخت میگذره. 

حرف حساب شوهرت چیه؟ 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
نه نذار به دعوا برسه به دعوا هم رسید تو با آرامش صحبت کن ولی اصلا زیر بار نرو مادرشوهری که تو دور ...

زیاد تحت فشار گذاشتمش میگه باشه ولی خانواده اش فک کنم مخالفت کنن..مثلا قرار بود بریم عقد کنیم فردا مامانه گفته محرمه نمیشه..منم حرصم گرفت دعوامون شد

25

خوبه باز کوچیک نیست، بکشش پشت خودت، با منطق قانعش کن، بدخلقی نکن، کم کم یادمیگیره زندگی مستقل رو چجوری اداره کنید دوتایی و کس دیگه ای تصمیم نگیره 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
خوبه باز کوچیک نیست، بکشش پشت خودت، با منطق قانعش کن، بدخلقی نکن، کم کم یادمیگیره زندگی مستقل رو چجو ...

بخدا دیگه کلافه شدم تمام فکر و ذکرم شده همین...چن روز پیش دروغکی بهش گفتم من به جاریم گفتم میخوا خونه بگیریم..انقد عصبانی شد که گفتن نداره

تاپیک و قفل کرد حرف نصفه موند گفتم اینجا بزارم واست.

اخییی الهی عب نداره غصه نخور کم کم بکشش سمت خودت انتظار معجزه نداشته باش که یه شبه درست شه ولی کم کم به مرور زمان میاد میچسبه به خودت .تا حالا باهاش حرف نزدی؟بگو دوس دارم بعضی وقتام دوتایی بریم گردش بیرون زنو شوهرای جوون و میبینم دوتایی اومدن گردش حسرت میخورم از کم شروع کن بزار عادت کنه

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
دو ماه تقریبا

وای بمیرم برات ولی ببین این نشونه ی خوبیه ۲ ماه مدت کمیه ک بتونی بکشیش سمت خودت صبر داشته باش بشین با گریه (یادت نره گریه صلاحه یه زنه ولی یاد بگیر ب وقتش ازش استفاده کنی) بگو من میخوام اول زندگی وقتی از در میای تو با لباس لختی بیام بغلت کنم میخوام دوتایی راحت باشیم اینجوری نمیشه ک یه راه حل دیگ پیدا کنیم حداقل مامانت یه مدتم بره پیش بقیه بچه هاش نمیشه ک همش با تازه عروس

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه