2777
2789
تو چار پنج سالت بود من همین دوماه پیش ب ی نفر دوبار سلام کردم😁

😅😅

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه یه بار دوم دبستان بودم بگم؟؟؟ 

بگو

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
بگو

دوم دبستان بودم برده بودنمون سالن ورزش بعد همونجا نهار خوردیم رفتیم با وسایلا مشغول شدیم زمینش خیلی سر بود ما هم کفشامونو در اورده بودیم با جوراب بودیم داشتم راه میرفتم که یه دفعه وسط بقیه سر خوردمو صد و هشتاد درجه باز کردم و صدای جر خوردن خشتکم کل فضا رو گرفت اینقدر صداش بلند شو بود که بقیه که اطرافم هم بودن شنیدن بعد برمون گردوندن مدرسه من فقط پاچه های شلوارم تو پام بود با پاهای چسبیده به هم راه میرفتم تا بابام اومد دنبالم و خلاص شدم بماند که چه قدر تو خونه مسخرم کردن 

دوم دبستان بودم برده بودنمون سالن ورزش بعد همونجا نهار خوردیم رفتیم با وسایلا مشغول شدیم زمینش خیلی ...

😂😂😂😃

منم یه بار اومدم به نامزدم اس بدم رسیدم دم خونتون اشتباهی دستم خورد نوشتم ریدم دم خونتون یهویی دیدم خشمگین زنگ زد گفت این چه کاری بوذ کردی حالا منم هی قسم میخورم میگم بخدا من کاری نکردم مگه چیکار کردم میگه چرا ریدی دم خونه ما تازه فهمیدم اس و اشتباه دادم😐😐😐

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
چرا ربدی دم خونمون 😂😂😂

نه نتونستم خودمو کنترل کنم همونجا کارو یکسره کردم

دوم دبستان بودم برده بودنمون سالن ورزش بعد همونجا نهار خوردیم رفتیم با وسایلا مشغول شدیم زمینش خیلی ...

یه بار واسه من چند سال پیش این قضیه پیش اومد با این تفاوت که کسی متوجه نشد فقط مجبور شدم تا آخر بشینم حالا همه هی بهم گیر میدادن چرا پا نمیشی واز اینجور حرفها منم مثل خنگها همینطوری خیره نگاشون میکردم نمیدونستم چی بگم