2777
2789
عنوان

توغربالگری گفتن دختره...ولی پسربود

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 36 پست
والا ی من سه بار پرسیدم گفت دختره تو برگه هم نوشت

چه جالب😁😍

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غربال دوم درسته

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
من همه کارهای مربوطط ب پسر شدن انجام دادم دیروز 13 هفته رفتم گفت 99 درصد دختره خیلی حالم بد شد ی دخت ...

ان شا... بسلامتی و دل خوش خدارو شکر کن که دخترت خواهر دار شده دوتا خواهر همیشه هوای همو دارن اما پسر که زن بگیره دیگه حواسش به خواهذش نیس ان شا... عروسشون کنی

سلام. وقت بخیر. من پیشنهاد میکنم این وضعیت را بیشتر پیگیری بفرمایید. اکیدا توصیه میکنم یک جای معتبر سونوگرافیتان را تکرار کنید. اگر تکرار سونوگرافی هم جنسیت را دختر تشخیص داد در حالیکه NIPT جنسیت را پسر میگوید، آنوقت نیاز فوری به آمنیوسنتز هست چون در این صورت احتمال اختلالات سیستم جنسی جنین و یا حتی ابهام جنسی وجود خواهد داشت. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک فرمایید

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم
سلام. وقت بخیر. من پیشنهاد میکنم این وضعیت را بیشتر پیگیری بفرمایید. اکیدا توصیه میکنم یک جای معتبر ...

سلام اقای دکتر..اینم درنظر داشته باشید که ازمایش ان تی تو هفته 12 واسه تعیین جنسیت نیس...وبنده ازمایش ان ای پی تیم همه low riskبود..قطعا اگه مشکل کوروموزومی ویا هرمشکل دیگه ای داشت رو بهم میگفتن..ازمایسگاه نیلو گفتن 98ونیم درصد...قطعی وبدون مشکل هس..لطفا برای تبلیغات ازمایسگاه صارم ولوله به جون مادران باردار نندارید

سلام اقای دکتر..اینم درنظر داشته باشید که ازمایش ان تی تو هفته 12 واسه تعیین جنسیت نیس...وبنده ازمای ...

سلام. وقت بخیر

الغرض ولوله انداختن به جان مادران نیست. شما اگر میدانستید که اختلاف جنسیت بین ان.آی.پی.تی و سونوگرافی در چه بیماریهایی مشاهده میشود هرگز این حرف را نمیزدید. ضمنا جهت اطلاعتون عرض میکنم که در ان.آی.پی.تی از اول تا آخر فقط چهار کروموزوم 13 و 18 و 21 و جنسیها همگی با هم چک میشوند و بسته به آزمایشگاهی که انجام دهنده هست ممکن هست موارد دیگری هم چک شوند. اتفاقا روزی که این پست رو خوندم دقیقا همین مورد اختلاف ان.آی.پی.تی با سونوگرافی به من مراجعه کرده بود که در آمنیوسنتز مشخص شده بود که به زبان ساده نوزاد دو جنسه است. بهتر هست که هر کدوم از ما (از جمله خود من) در محدوده ایکه اطلاعات تخصصی داریم و با مطالعات فراوان ابراز نظر کنیم. در پایان از توجه و پاسخ شما بینهایت سپاسگزارم. موفق باشید و پیشاپیش آرزومندم قدم نوزادتان مبارک و خوش یمن باشد

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم
سلام. وقت بخیر الغرض ولوله انداختن به جان مادران نیست. شما اگر میدانستید که اختلاف جنسیت بین ان.آی. ...

سلام.جهت اطلاعتون بگم امروز انومالی داشتم..و بچم پسر بود ونظریات وپیشنهاداتون کاملا کاذب بود..جهت تبلیغ ازمایشگاه صارم..تورو به این ماه عزیزبا مادران باردار بازی نکنید...

اسی آن آی پی تی دیگه دقیقه از روی دی ان ا هست

منم هفته ۱۲ دادم اونجا جنسیت هم بهم گفتن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷