2777
2789

بچه ها چه توصیه هایی دارین بهم بکنین. خواهش می کنم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارین. استرس دارم. سند گذاشتن درد داشت براتون؟جدا از وسایل بچه ، نوار بهداشتی برا خودم ببرم با مدارکم کافیه؟ لباس زیر هم چند دست برداشتم.‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشک شکوه ببر خونریزیت زیاده نوار بهداشتی به دردت نمیخوره

بعد عمل میشه غذا خورد؟ آخه بهم گفتن ناشتا برم . ۵ و نیم صبح اونجا باشم، حالا عملم معلوم نیست چه ساعتی باشه . گفت احتمالا ظهر. منم شکمو

بعد عمل میشه غذا خورد؟ آخه بهم گفتن ناشتا برم . ۵ و نیم صبح اونجا باشم، حالا عملم معلوم نیست چه ساعت ...

تانیای خونه غذانمیتونی بخوری اونجافقط ابمیوه وژله اجازه داری بخوری 

عزیزم اصلا نگران نباش .به این فکر کن فردا کوچولوتو  میبینی و صدای قشنگشو میشنوی❤❤❤❤

سوند درد نداره .دقیقا قبل عمل میزارن .بعد عمل هم برمیدارن .اونجوری نیست که ساعتها داشته باشی 

من از کمر بیحس شدم  و مشکلی نداشتم .

بعد عمل میشه غذا خورد؟ آخه بهم گفتن ناشتا برم . ۵ و نیم صبح اونجا باشم، حالا عملم معلوم نیست چه ساعت ...

نه تا ۱۲ ساعت بعدش نمیشه ولی غصه نخور سرم تغذیه ای بهت میزنن گشنت نمیشه.شبم شام نباید بخوری

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا