2777
2789
عنوان

کیا عمل سزارین داشتن؟ فردا زایمانمه. راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 41 پست

حتما پوشک بچه بزرگ ببر جای نوار بهداشتی

بعدم به پرستار بگو بهت شیاف بدن خونه هم اومدی تا چهار روز حتما حتما شش ساعت شیاف بزار که کلا درد نداشته باش و راحت راه بری بعد سزارین مهم راه رفتنه راه افتادی تمومه شیاف باعث میشه اذیت نشی

دوست عزیزی که امضات طلب صلوات داری شک نکن دوتا برات میفرستم...ساداتم و افتخارم میکنم😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دارو خونه شرت طبی بخر چون کش لباس زیر اذیت میکنه نمیشه پوشید

سوتیم شیر دهی ببر

لباس تمیز واسه برگشت

دمپایی

دوتا روسری تمیز و کوچیک نه از این قواره بزرگا

پوشک از اینایی ک بچه ها باهاش مشما میشن از سایز بزرگش بگیر 

نوار بهداشتی بدرد نمیخوره کوچیکه

شونه و مسواک 

۲ دست لباس برا بچه

و تنها نصیحتی ک بهت میکنم از شیر دوش استفاده نکن نوک سینه هاتو زخم میکنه و بعدا کلییییییی زجر میکشی

سوند درد نداشت 

بعد زایمان سرتو تکون نده ک سر درد نشی تا میتونی ثابت نگه دار سرتو

خودتم شیاف بگیر ببراونا باید التماسشون کنی شیاف بدن

واای چرا من هر سه ساعت شیاف میدادن بعدم همون شب آمپول های قوی مسکن 

دوست عزیزی که امضات طلب صلوات داری شک نکن دوتا برات میفرستم...ساداتم و افتخارم میکنم😎

نوار بهداشتی هم از همین سایزای بزرگ یه بسته بیشتر نخر چون خیلی جنسشون اشغاله من که خونریزی کمی داشتم اومدم خونه از نوار بهداشتی مسافرتی استفاده کردم فقط اومدی خونه زیر سرت بالشت نزار یا بالشتت خیلی پایین باشه تا بخیه ها کش نیان

شیاف هم دیکلوفناک هست اسمش خودت حتما بخر ببر راست میگه دوستمون اونجا نمیدن

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

خود عمل که خیلی باحاله البته اگه اپیدورال هستی.

من که بهم خوش گذشت.انقد تیم بیهوشی باحال بودن.تازه بیمارستانم دولتی بود.همه باهام مهربون بودن و تمام تلاششون رو میکردن که استرس نداشته باشم.

لحظه ای که به دنیا اومد بهترییییییین لحظه زندگیم بود.مخصوصا وقتی یهو صدای گریش دراومد.

دردناک ترین قسمت لحظه سوند زدن بود که ممکنه برا یکی اصلا درد نداشته باشه.

چند ساعت بعد زایمان خواهر شوهرم گفت  بذار بی حسی بره اونوقت ببینیم کی میخنده و شیطونی میکنه منم ترسیدم همش استرس داشتم بی حسی بره اما برعکس دقیقا زمانی که بی حسی رفت و راه رفتم و یه چی خوردم حالم خیلی بهتر شد.خودم داوطلب میشدم واس قدم زدن چون میگن هر چقد بیشتر راه بری رودتر خوب میشی.

شیاف چی بخرم؟

پونزده تا شیاف دیکلوفنات ۱۰۰بخر بزار ی جای ساک سر دستت باشه به خاهرت یا هر کس بگو برات هر شش ساعت یا در صورت درد شدید چهار ساعت ی بار برات بزاره به هیچ عنوان گوش حرف پرستارا ک میگن برات خوب نیست نگیر چیزیم نخور که بتونی راه بری و یبوست نگیری همش کمپوت اناناس بخور خون ریزیت کم بشه ابمیوه طبیعی بخور به هیچ عنوان موقع شکمتو خاستن فشار بدن نترس همش امام حسین رو صدا بزن جیغ داد نکن هیچ جاش جز فشار بد نیست همش شیاف بزار درد حس نمیکنی