2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سركيفم دسگيري زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 128 پست
خونشون دعوت بوديم خب يني شب قبل خوابيده بودم (اخرشب بود ماشين نداشتيم برگرديم گفتيم بخوابيم) بعد ظه ...

نباید میگفتی اشکال نداره اگه میخواستی جواب ندی لااقل یه اخم میکزدی متوجه کارش میشد

سوال جالبتر اینه که شوهرش چندسالشه.😐پشمااااام

٢٦

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرت ۳۹ ساشه...نوزادی شوهرکرده من ۳۵ ام بجه هام ۷ سالشه😆

جاری منم ۳۹سالشه پسرش ۱۹سالشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نباید میگفتی اشکال نداره اگه میخواستی جواب ندی لااقل یه اخم میکزدی متوجه کارش میشد

اخه روم نميشد خونشون دعوت بودم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
همه چي داشتم،شايد ازمايشام ميخواسته كه سقط كردم ببينه  نميدونم هدفش چي بوده شايد خب لوازم ...

زشت که هست من مدرسه میرفتم مامانم میگفت از کیفم پول بردار میگفتم نه خودت بیا بهم بده متقابلا خودمم بدم میاد به وسایل شخصیم دست بزنن متنفرممم هااااا حتی مامانم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
سوال جالبتر اینه که شوهرش چندسالشه.😐پشمااااام

25

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
يني سركيفم فضولي ميكرده ديدمش

اها😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

مادرشوهرت همسن شوهرم منه😂مادرشوهرت عروس داره نوه داره اونوقت ما تازه بچه دارشدیم😂😂

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
زشت که هست من مدرسه میرفتم مامانم میگفت از کیفم پول بردار میگفتم نه خودت بیا بهم بده متقابلا خودمم ب ...

به منم هزاربار گفته مثلا پول بده يا گوشيم بيار از كيفم كل كيف بهش دادم نميدونم واقعا البته رنگش هم پريد

ولی من دست تو جیب شوهرم کردم😁🙈

اخه من ميدونم چيزي توش نداره گوشيش هم همش ولو و دم دسته 

نيازي نيست 😂😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مادرشوهرت همسن شوهرم منه😂مادرشوهرت عروس داره نوه داره اونوقت ما تازه بچه دارشدیم😂😂

نوه نداره مرد بچم