2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سركيفم دسگيري زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونشون دعوت بوديم خب يني شب قبل خوابيده بودم (اخرشب بود ماشين نداشتيم برگرديم گفتيم بخوابيم) بعد ظه ...

چه کار زشتی و به دور از شخصیتی 

هر چی لوازم ارایش هم میخواستن باید به خودتون میگفتن 

بدم میاد از آدمایی که حریم خصوصی طرف و زیر پا بذارن حتی اگه مادر خودم باشه 

به نظرم اگه شما اجازه هم میدادین نباید دست تو کیفتون کنن ازتون باید بخوان و خودتون از تو کیف دربیاریید و بدید 

اه مرسی 😪

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

یه سوال مادر شوهرت 39 سالشه اون وقت تو چند سالته؟

١٤سالگي شوهرم دنيا اورده

من  تموم شده ١٩

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

لوازم آرایش مگه وسیله ی عمومیه که بدون اجازه بره سر کیف کسی برداره بماله به خودش؟ 😕جالب جواب شماست که گفتی اشکال نداره! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من مامانم تابحال سركيفم نرفته شوهرم همينطوراگه مادرشوهرم بره واكنش بدي نشون ميدم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اره هميشه ميگرده  چقدر زشت من تا حالا دست تو جيب شوهرمم نكردم بدم مياد

ولی من دست تو جیب شوهرم کردم😁🙈

یه نوشابه انرژی زا خریدم ۱۲هزارتومن الان سه روزه توالت نرفتم تا خوب جذب شه        لعنتییی😂😂😂😂😂😂

اینجاست که شاعر میگه مادر شوهر خودش یه پا عروسه😖😖

مادر شوهر ۴۰ساله آخه😟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یه سوال مادر شوهرت 39 سالشه اون وقت تو چند سالته؟

سوال جالبتر اینه که شوهرش چندسالشه.😐پشمااااام

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤
مادر شوهرت چند سالگی بچه اورده؟؟؟😐

بابا انحرافي نكنيد١٤سالگي تو روستا و اينا بوده اورده ديگه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید