اینو هممون میدونیم که دنیای مردها با دنیای زنها متفاوته . کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو هم خیلی ها مطالعه کردند . اما یه سوال دارم . واقعا می تونید در آن واحد عاشق دو زن بشید ؟
الان یک مدل موفق پیدا کردی ؟ زنان ان موقع این را می پذیرفتن ولی اکنون نه . ان موقع دوستت داشتم به شیکی الان طلب نمی شد . الان میشود . مقایسه بسیار کجو کوله ای بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آقا هستم اما بذار چیزی و بگم...اقایونی هستن که زنشون و دارن و چون کنارشونه میلشون به خانم دیگه می ...
فک میکنم بخاطر گذشت زمان و رفتار و.. بعضی زن و شوهرا واسه هم عادی میشن و نمیتونن اون دوست داشتن و احساس اولیه رو حفظ کنن، و یه جورایی حسش به همسرش مثل حسش به خواهر برادر مادر و... میشه، و بخاطر این میره دنبال شخص جدید
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مگه به شوهرت شک داری؟ که این سوال ذهنت رو.مشغول کرده؟
نه به شوهرم شک ندارم . مردی رو میشناسم که همسری خوب و پدری درست درمونه . تمام فامیل سرش قسم می خورن اینم برای خانواده اش کم نمیزاره اصلا و زن دیگه ای رو دوست داره وکلی جملات عاشقانه نثارش میکنه براش بی تابه دو روز ازش خبر نداشته باشه نگرانش میشه . این حس جدید باعث نشده به زنش کم محلی کنه . در تمام اون مدتی که با زن دوم دوسته و در ارتباطه با زن اولی به این نتیجه رسیده که بچه ی دوم رو بیارن . خیلی عجیب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی نیس بگه شما جلبکا قد پادشاه مال داری یاقد پیامبر منزلت😒
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
نه به شوهرم شک ندارم . مردی رو میشناسم که همسری خوب و پدری درست درمونه . تمام فامیل سرش قسم می خورن ...
این دقیقا نمونه ی مثالیه ک اول زدم