2777
2789
عنوان

آقایون متاهل تشریف بیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 87 پست
فکر کنم پیغامبران خدا چندتا زن داشتن.

الان یک مدل موفق پیدا کردی ؟ زنان ان موقع این را می پذیرفتن ولی اکنون نه . ان موقع دوستت داشتم به شیکی الان طلب نمی شد . الان میشود . مقایسه بسیار کجو کوله ای بود

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آقا هستم اما بذار چیزی و بگم...اقایونی هستن که زنشون و دارن و چون کنارشونه میلشون به خانم دیگه می ...

فک میکنم بخاطر گذشت زمان و رفتار و.. بعضی زن و شوهرا واسه هم عادی میشن و نمیتونن اون دوست داشتن و احساس اولیه رو حفظ کنن، و یه جورایی حسش به همسرش مثل حسش به خواهر برادر مادر و... میشه، و بخاطر این میره دنبال شخص جدید

خدای مهربونم شکرت
ببینم میتونی چشمش بزنی یانه😃

همون دیگه🙃

بترکه چشم حسودو بخیل و حسودای پلاستیکی😌

ماشالا ماشالا💭اینم مثلا دود اسپنده😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اره به این استناد کنین و چندتا چندتا زن بگیرین و هوس بازی مردا رو بذارین پای قران وخدا...

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
فک میکنم بخاطر گذشت زمان و رفتار و.. بعضی زن و شوهرا واسه هم عادی میشن و نمیتونن اون دوست داشتن و اح ...

ولی همینکه از دستش بده میفهمه عشق فقط زنش بوده و بقیه اداشو درمیاوردن😬

قیاس مع الفارق!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مگه به شوهرت شک داری؟ که این سوال ذهنت رو.مشغول کرده؟

نه به شوهرم شک ندارم . مردی رو میشناسم که همسری خوب و پدری درست درمونه . تمام فامیل سرش قسم می خورن اینم برای خانواده اش کم نمیزاره اصلا و زن دیگه ای رو دوست داره وکلی جملات عاشقانه نثارش میکنه براش بی تابه دو روز ازش خبر نداشته باشه نگرانش میشه . این حس جدید باعث نشده به زنش کم محلی کنه . در تمام اون مدتی که با زن دوم دوسته و در ارتباطه با زن اولی به این نتیجه رسیده که بچه ی دوم رو بیارن . خیلی عجیب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هروقت بقیه رفتارتون مث پیغمبرا بود صدتا بگیر😒

حرف یاد گرفتن مردا پیغمبرا پادشاها 

یکی نیس بگه شما جلبکا قد پادشاه مال داری یاقد پیامبر منزلت😒

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خوب میدونید منظورم محارم نیستند . ما زنها هیچوقت همزمان نمیتونیم دو مرد رو دوست داشته باشیم .   ...

مردا هم مثل زنا، بعضی خانما یکیو بخاطر ظاهرش دوست دارن یکیو بخاطر پولش یکیو بخاطر اخلاقش و هم زمان با سه تاشون دوستن و سه تا رو هم دوست داره.

خدای مهربونم شکرت
هروقت بقیه رفتارتون مث پیغمبرا بود صدتا بگیر😒 حرف یاد گرفتن مردا پیغمبرا پادشاها  یکی نیس بگ ...

افرین ...هر گند و کثافتکاری میکنن بعد میگن پیامبرم چندتا زن داشت هعععععع😤

نه به شوهرم شک ندارم . مردی رو میشناسم که همسری خوب و پدری درست درمونه . تمام فامیل سرش قسم می خورن ...

این دقیقا نمونه ی مثالیه ک اول زدم