اینو هممون میدونیم که دنیای مردها با دنیای زنها متفاوته . کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو هم خیلی ها مطالعه کردند . اما یه سوال دارم . واقعا می تونید در آن واحد عاشق دو زن بشید ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی با توجه به موارد متعددی که دیدم . خودم حس میکنم واقعا می تونن دو زن رو همزمان دوست داشته باشن . کاش حداقل پنج تا مرد متاهل درست درمون میومدند تاپیک نظرشون رو میپرسیدم .
ولی با توجه به موارد متعددی که دیدم . خودم حس میکنم واقعا می تونن دو زن رو همزمان دوست داشته باشن . ...
نظر دیگر مردان به چه درد شما میخورد میخوهید واریانس نظر مردان را بگیر یک مرد برای خود تولید کنید ؟؟؟ مر شما مهمه اگه همه خراب باشن مرد شما درست تمامه اگه بر عکسشم باشه سودی نداره دیگر مردان
من آقا هستم اما بذار چیزی و بگم...اقایونی هستن که زنشون و دارن و چون کنارشونه میلشون به خانم دیگه میره چون خاصیت آدمها هست بعضیاشون حریصن .تنوع طلبن و این حرص از هوس میاد نه عشق...و همینکه همسرشون و از دست بدن تازه میفهمن فقط اونو دوست داشتن...من بهیچ عنوان خودم بشخصه بجز همسرم عاشق زن دیگه نشدم ...وکسی که اینکارو میکنه تنوع طلبه حریصه هوس بازه
با کاربری آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒:-|😏
مردا اتفاقا اگه عاشق بشن البته بشرطی ک واقعا عشق باشه هرگز هرگز خیانت نمیکنن من یکیو میشناسم مجردیش افتضاح دختر باز بود ینی انقد ک دوشب بایه دختر نمیخوابید الان ۶ساله ازدواج کرده اصلا اصلا دست از پا خطا نکرده
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
عزیزم چرا نشه من زنم ولی در ان واحد عاشق ۴ تا مردم ( پدرم..... شوهرم....پسرم....داداشم)😍😍😙😚😉
خوب میدونید منظورم محارم نیستند . ما زنها هیچوقت همزمان نمیتونیم دو مرد رو دوست داشته باشیم . مگر اینکه از شوهرمون دلزده بشیم و بریم سمت یه مرد دیگه . می خوام بدونم مردها هم اینجورین یا با وجود اینکه همسرشون رو دوست دارن زن دیگه ای هم دوست داشته باشن .یا اگه دوزنه شدند هردو رو همزمان دوست دارند یا نه
ولی با توجه به موارد متعددی که دیدم . خودم حس میکنم واقعا می تونن دو زن رو همزمان دوست داشته باشن . ...
من نظر شوهرمو میگم بهت اگه واقعا اون حس عشق باشه اصلا نمیتونی به زن دیگه ای فک کنی
اما یه دوست داشتن ساده باشه میشه چندتا همزمان دوست داشت
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇