اینو هممون میدونیم که دنیای مردها با دنیای زنها متفاوته . کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو هم خیلی ها مطالعه کردند . اما یه سوال دارم . واقعا می تونید در آن واحد عاشق دو زن بشید ؟
من یکی رو میشناسم زن داشت با دوتا بچه عاشق ی زنه دیگه شده بود زنه اولی فهمید رفت ازشون شکایت کرد تو دادگاه مرده ب قاضی گفته بود من هردوتاشون دوست دارم و میخوام نمیتونم ازشون جدا شم ب زنش گفته بود بزار اینم عقد کنم همه با هم زندگی کنیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکیو دیدم بخاطر دوست دخترش زنش قهر کرد رفت دوتا بچرم گذاشت دختره اومد بچهاشو نگهداشت براش یک ماااااه 😐بعدم یارو گفت آشتی کردیم دیگه باز رفت خونه خودش و رابطشونم پابرجا😑
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بعضیا براشون مهم نیست، بعضیا هم متوجه نمیشن نمونش یکی از دوستام، دوست پسرش بهش میگه شبکارم و اون گوشیمو تو محل کار باید خاموش کنم، چند روز نمیتونم باهات در تماس باشم چون ماموریتم، ووو دختره هم باور میکنه، هرچی هم بهش میگی زن داره بهت دروغ میگه، میگه نه خیلی دوسم داره میخاد بیاد خاستگاریم
بعضیا براشون مهم نیست، بعضیا هم متوجه نمیشن نمونش یکی از دوستام، دوست پسرش بهش میگه شبکارم و اون گوش ...
مطمئن باش اونم خودشو ب خریت زده😏
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇