2777
2789
عنوان

دو پادری در اشپزخانه

1810 بازدید | 25 پست

سلام خانم های گل..میگم من اشپزخونم کوچیک هست دو طرف کابینت خورده  تقریبا هم مدل این عکس پایینی یه راهرو 3متری وسط خالیه..من هیچ فرشی ننداختم کفش سرامیکه ولی دوست دارم یه پادری کوچیک بندازم جلوی سینک یدونم جلوی گاز اینجوری خوب میشه؟ دوتا پادری مستطیلی شکل فانتزی تو اشپزخونه؟(یدونه پادری دارم از قبل میخام شبیه همون یکی بخرم واس سینک)پیشاپیش ممنون از نظراتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه ولی من جات بودم یه گلیم میگرفتم 

بخاطر راحتی کار یا اینکه دوتا پادری ضایعست؟ یکم دست و بالمون خالیه گفتم ی پادری بگیرم ک ارزون ترم هست..فقط دلم نمیخاد ضایع باشه یوقت

بخاطر راحتی کار یا اینکه دوتا پادری ضایعست؟ یکم دست و بالمون خالیه گفتم ی پادری بگیرم ک ارزون ترم هس ...

من آشپزخونم بزرگه اما یک پادری جلو سینکه یکی جلو گاز چون راحت میتونم بشورمش

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من جای شما بودم ی گلیم فرش کوچیک میگرفتم ... دوتا پادری زیاد خوب نیست☺❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
دوپادری اشپزخونه به این شیکی رو یه جوری میکنه یه تیکه اونجا یه تیکه پیش گاز یه فرش خوشگل بگیر بنداز ...

این خیلی شیکه واس من اینجوری نیست خخخ فقط یه راهرو این شکلی داره دو طرفم کابینت معمولی خورده

بخاطر راحتی کار یا اینکه دوتا پادری ضایعست؟ یکم دست و بالمون خالیه گفتم ی پادری بگیرم ک ارزون ترم هس ...

ضایع نیست

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺