2777
2789
الان پوست پسر من سفید کی اومده گفته افرین به تو که پسر به این سفیدی داری احسنت به تو که پسر سفید اور ...

میدونم ولی دخترمن خ نازه تپل و  زرنگ ولی بچه جاریم کوچیکتره تازه گردن گرفته زیادم خوشگل نیس یکم سفیدترازدخترمنه مادرشوهرم میگه اون خوشگلتره البته جلومن نگفته 

واقعا؟؟؟؟

اره بچه داداشم عکساشو که میبینیم از نوزادی تا الان یک ساله هزار درجه فرق داره موهاش الان زیتونی و رنک پوستش سفید عین گچ وقتی به دنیا اومد قرمز و سیاه بود.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بخاطر اینده بچش میگه مگه بده سفید بودن؟؟؟ مگه گفت با اسید بشورم؟؟؟؟ گفت عرق کاسنی دل شکستن هنر ...

وااااا مگه رنگ پوست رو اینده تاثیر داره ؟جل الخالق

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
میدونم ولی دخترمن خ نازه تپل و  زرنگ ولی بچه جاریم کوچیکتره تازه گردن گرفته زیادم خوشگل نیس یکم ...

نترس خواهر دقیقا مشکل منو داری مادرشوهر منم پیش هر کی میشینه میگه وای یغنی این میخاد سفید بشه یا همینطوری قراره سیاه بمونه بعد بچه جاریمم سیاه میگه نه اون خیلی خوشگله شبیه هندی هاست منم دیگه خسته شذم از ذستش

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
میدونم ولی دخترمن خ نازه تپل و  زرنگ ولی بچه جاریم کوچیکتره تازه گردن گرفته زیادم خوشگل نیس یکم ...

وا حوصله داریا خب بگه چه اهمیتی داره

من نمیدونم چرا هنوز سفید بودن واسه بعضیا معیار زیباییه البته من خودم سفید پوستم ولی اصلا پوینت مثبت حسابش نمیکنم 

وا حوصله داریا خب بگه چه اهمیتی داره من نمیدونم چرا هنوز سفید بودن واسه بعضیا معیار زیباییه البته م ...

اخه ناراحت شدم چون واقعا دخترمن خوشگلتره همه اطرافیان بهش توجه میکنن ولی بخاطریکم سفیدتربودن این حرفوزد 😒

اره دخترمنم خ تغییرکرده اماگفتم  شایدکسی تجربه ای داشته باشه

نه نگران نباش روشن میشه پوستش. افرین که از الان به دخترت میرسی خیلی خوبه همچین مامانایی ایشالله زنده باشی صد سال سایت بالاسرش باشه😘💜

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

عزیزم این حرفای خاله زنکی رو ول کن مادر من وقتی مجرد بود از خدا خواست بهش چهار تا دختر بده از هر شکلی یدونه یکی سبزه چشم و ابرو مشکی  یکی سفید یکی چشم سبز الان من سفیدشونم دوتا از خواهرام چشماشون سبزه یکی از خواهرامم ابرو پیوندی سبزه و چشم و ابرو مشکی این سبزه هه خیلی هم نازه شوهرشم همیشه میگه از اولم زن سبزه دوست داشتم  

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
نترس خواهر دقیقا مشکل منو داری مادرشوهر منم پیش هر کی میشینه میگه وای یغنی این میخاد سفید بشه یا همی ...

خ بدم میادازهمچین ادمایی بعدجالب اینجاست جاریم وبرادر شوهرم خ ازماتیره ترن بچشون سفیدترشده یکم