2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یا پدرش اونقدر سفید هستین که رنگ پوست بچه به شما بره یا نه؟

اره خوبه پوستامون دخترم الان ازماروشنتره صورتش اما بدنش تیره تره ولی بعضی وقتا زردمیشه پوستش من دوس داره شاداب باشه

اره خوبه پوستامون دخترم الان ازماروشنتره صورتش اما بدنش تیره تره ولی بعضی وقتا زردمیشه پوستش من دوس ...

عزیزم متاسفانه بچه به دوست داشتن والدین کاری نداره

وگرنه همه دوست داشتن بچه هاشون نابغه ترین و زیباترین و .... باشه

اره خوبه پوستامون دخترم الان ازماروشنتره صورتش اما بدنش تیره تره ولی بعضی وقتا زردمیشه پوستش من دوس ...

عزیزگ به دوست داشتن و علاقه تونیس که ررو خداتو شکر کن یه بچه صحیح و سالم داری پوست دوشناش کجای دنیارو گرفتن که دخترتو عقب بمونه عاشقانه از بپگیاش لذت ببر فکر چیرای چرت و پرتو نکن

الان پوست پسر من سفید کی اومده گفته افرین به تو که پسر به این سفیدی داری احسنت به تو که پسر سفید اوردی بچه بخت و اقبالش بلند باشه رنگ اصلا مهم نیست

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
نه هیچ چیزی تاثیر نداره  يعني چی که دوست دارم؟ مگه دلبخواهه این چیزا  بیچاره اون نی نی ک ...

وا بخاطر اینده بچش میگه مگه بده سفید بودن؟؟؟

مگه گفت با اسید بشورم؟؟؟؟ گفت عرق کاسنی

دل شکستن هنر نیست...

بذارش تو وایتکس 

😂😂😂😂😂

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان