2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه خاکی تو سرم بریزم واسه زایمان طبیعی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸ ماه از زایمان اول ک بگذره میتونی وی بک انجام بدی و باز طبیعی زایمان کنی

اگربخوام سزارین بشم چی

ازطبیعی میترسم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
دکتر خودم خصوصی هم هست ولی گفت واقعا نمیتونم 😟 بهم گفت تو کیس سزارین هستی ولی دستم بسته 😢

عجیبه.حالا دکتر خودم بهم گفت بیا سزارینت کنم گفتم نه میرم طبیعی🤕🤕🤕رفتم نتونستم عمل شدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
از این زایمانایی بی درد انجام بده  اسمشو نمیدونم

اسپاینالشو ک من انجام دادم الکی فقط بی حس میشی اونم بعد اینکه ۵ ۶ ساعت درد کشیدی و وقته بدنیا اومدنه😕 

درد اصلا قط نمیشه فقط بیحس میشه کمر ب پایین 

درکل زایمانم خوب بودا ولی اسپاینال الکی هزینه بیشتر داشت

اپیدورال رو ایندفه امتحان میکنم😆

وااااا🙁 

من دولتی دکتر میرفتم ۷مام بود گفت اوه چه شکمت گندست بچه درشتی داری باید سز بشی ماهه اخرم رفتم گفت از لگنت رد نمیشه منم هم از طبیعی ترس داشتم هم از بعده سزارین داشتم میمردم یه بار میگفتم طبیعی خودمو دلداری میدادم یه بار میگفتم سزارین. هیچی من رفتم بستریم شدن دیدم خبری از دکتر  نیستو تو اطتق درد بستریم کردن اما خداروشکر زود دردام تموم شد سره دوساعت و نی نیم زود دنیا اومد با وزنه ۴کیلو نیم. 

هرکی دوست داشت بره خاطرات زایمانمو بخونه

عجیبه.حالا دکتر خودم بهم گفت بیا سزارینت کنم گفتم نه میرم طبیعی🤕🤕🤕رفتم نتونستم عمل شدم.

تازه من روماتیسم لگن دارم. هر کاریش کردم نامه نداد واسم که برم سزارین کنم

یعنی حتی اگه سربچه پایین نباشه ؟؟

اونها موادرد خاصه.ولی اگه شرایطشو داشته باشی به هیچ وجه اجازه سزارین نمیدن.باید بزایی🤕🤕🤕

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دردا چقد طول میکشن؟ بینشون فاصله چقدره؟ زایمان زودرسم دردای ممتد و بی فاصله بود 😓

اخرش که مرحله زور هست درد ممتده

تاپیک زایمان طبیعی سوره رو بخون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تازه من روماتیسم لگن دارم. هر کاریش کردم نامه نداد واسم که برم سزارین کنم

اگه میتونی بیا تهران.

اونها موادرد خاصه.ولی اگه شرایطشو داشته باشی به هیچ وجه اجازه سزارین نمیدن.باید بزایی🤕🤕🤕

😩😭😭😭منم طبیعی هستم خیلی میترسم ،بیمارستان دولتی میرم 

عشقم پسریم 😍😍😍
عزیزم من یه هفته اس زایمان کردم خیلی ام خوبه درسته درد سختیه اما ب مرگ نمیرسونه اون سقطی ک داشتید م ...

مبارگ باشه خانومی. چه قشنگ و مختصرو مفید توضیح دادی. واقعا ک زایمان فقط طبیعی.

با اینکه هم نارس زایمان کردم هم بچه درشت بازم برگردم عقب میگم طبیعی