2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه خاکی تو سرم بریزم واسه زایمان طبیعی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق مطالعه ی  تجربه خای دیگرون و تجربه ی خودم ,موقع دردات دادو فریاد نزن فقط و فقط نفس عمیق بکش ...

دردا چقد طول میکشن؟ بینشون فاصله چقدره؟ زایمان زودرسم دردای ممتد و بی فاصله بود 😓

عزیزم طبیعی زایمان کن اما بی دردی بگیر،بگو اول برات مخدر بزنن تا هفت سانت،هفت سانتم اپیدورالت کنن...هیچی نمیفهمی.نترس عزیزم.مامای همراه هم خیلی کمکت میکنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
یعنی زایمان اول سزارین باشی دومی روطبیعی بایدبدنیابیاریم؟یااینکه سزارین هم میکنن؟

نه اولی که سزارین باشه دومی هم سزارین میشه 

در اطرافم گاهی زنانی را می بینم که خود را قوی و مستقل نمی‌بینند،متکی به شخص دیگر که گویی صاحب اختیار تمام رفتار اوست و به این برده داری نوین هم حتی افتخار میکند!لذت میبرد وقتی مردی به او می گوید:این را نپوش بدنت پیداست!شالت رو جلوتر بیار!جلوی مردان دیگر نخند!زنانی که گاهی صحبت از برخی کارها که می‌شود می‌گویند:این کار من نیست! من یک زنم!زنانی را دیدم که موهایشان سوخته اما باز هم اصرار به موی بلند و رنگ کردنش دارد،بدنی خوب و معمولی اما اصرار به عمل های زیبایی دارد"برای خوشامد دیگری، برای رضایت دیگری!"آخر میدانی میگوید مرا اینگونه می پسندد!اینگونه دوستم دارند!زنانی را دیدم که زنان دیگر از هم نوع و هم جنس خودش را بخاطر نوع پوشش متفاوت، اختیار و انتخاب آزادمورد قضاوت و سرزنش و گاهی تمسخر قرار می‌دهد..همیشه دلم میخواست جلوی این زنان بنشینم و بگویم:تو قوى هستىو ميتوانى!نه وسیله ای برای خوشامد دیگرانو نه وسیله ای برای ارضای دیگریتو میتوانی مستقل باشیاز تنهایی نترس و برای حقوقت بجنگمیتوانی خودت صاحب اختیار بدن، افکار و رفتارت باشی بدون آنکه کسی آنرا تأیید یا رد کند..و البته که بخاطر زن بودن و حرف دیگران خودت را از آزادی هایی که هر انسانی باید داشته باشد محدود نکن؛بخند حتی با صدای بلند!مسافرت برو حتی تنهایی!تو خیابون قدم بزن و زیر لب آواز بخون!لاک و رژ لبی که دوست داری رو بزن!و منتظر سرزنش هیچکس نباش!.تو مسئول فکر پوسیده دیگران نیستی پس خودت باشو از همین لذت ببر!از زن بودنت لذت ببر!محمدرضا برخوردارى

عزیزم من یه هفته اس زایمان کردم خیلی ام خوبه درسته درد سختیه اما ب مرگ نمیرسونه

اون سقطی ک داشتید مثل کندن یه میوه نارس از درخته سفته و سخته اما زایمان نه اینطور نیس هم زمان با شما خود بچه ام تلاش میکنه بیاد و این کارو راحت تر میکنه...

دردا چقد طول میکشن؟ بینشون فاصله چقدره؟ زایمان زودرسم دردای ممتد و بی فاصله بود 😓

بله با فاصله س..اصلا استرس نداشته باش...با خودت خرما ببر ضعف کردی بخوری

موقع معاینه هم تا میتونی نفس بکش

دکتر من سز اختیاری داره البته بیمارستان خصوصی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
توکلت به خداباشه ...ترس نداره به جای ترس واسترس بگوخدایاهرچی خودت صلاحم هستش بکن ...خدا راحت ترت میک ...

تو رو خدا برام دعا کنین .. انقد درد کشیدم دیگه طاقت ندارم 😢 دو تا سقط وحشتناک .. یه زایمان زودرس.. حاملگی افتضاح ..چند روز پیشم بخیه ها سرکلاژمو باز کردم مردم و زنده شدم نیم ساعت طول کشید تا بخیه ها رو باز کنن ...