2777
2789
عنوان

دیالوگهای ماندگار.......

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 36 پست
شهاب
کاش چون یاد دلانگیز زنی میخزیدم به دلت پر تشویش/ ناگهان چشم تورا میدیدم خیره بر جلوه زیبایی خویش/ کاش چون اینه روشن میشد دلم از نقش تو و خنده تو /صبحگاهان به تنم میلغزید گرمیه دست نوازنده تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا فکر می‌کردم جواب یه زنه تنهارو کی میده حالا فکر می‌کنم جواب بچه شو کی میده (زنده یاد خسرو شکیبایی- اتوبوس شب)
خدایا نی نی مو بهم ببخش و نگهدارش باش
شهاب
کاش چون یاد دلانگیز زنی میخزیدم به دلت پر تشویش/ ناگهان چشم تورا میدیدم خیره بر جلوه زیبایی خویش/ کاش چون اینه روشن میشد دلم از نقش تو و خنده تو /صبحگاهان به تنم میلغزید گرمیه دست نوازنده تو...
من به عنوان نماینده تام الاختیار خداوند در این محله و تمام محله ها، به شما می‌گویم که بروید حالتان را بکنید ولی اسراف نکنید (پرویز پرستویی- مارمولک)
خدایا نی نی مو بهم ببخش و نگهدارش باش
مشکل ماازاون جاشروع شد که به چیزایی که خدابهمون داده راضی نبودیم داریوش ارجمند ستایش
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
لنا امضاتخخخخخخخخخخخخخخخ
خدایا من شکایت دارم .من شاکی ام . پس کو رحمانت؟ پس کو رحیمت؟ آخه چرا اینجا؟ چراحالا؟ چرا اینطوری؟ من شکایتمو پیش کی ببرم؟ به کی بگم؟ علی دهکردی(از کرخه تا راین)
خانم گوهرخیراندیش در جواب ماموری که بهش میگه: حاج خانم ایــــن قانونه... موقعی که این قانونو مینوشتن از ننه ها هم چیـــــزی پرسیدن؟؟؟؟ راستی یه تاپیک قدیمی پر از دیالوگ هست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=555968
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
مسلمانی ما سه نسل است و از او هیچ ، آری ، اما من از اسلام او بوی تازگی می‌شنوم و از مسلمانی تو تنها بوی غرور جاهلی می‌آید .ما شصت ساله مسلمانیم .این چه تفاخری است که به ایمان خویش می‌کنی؟ که تو اگر مسلمانی از پدر داری ، او این گنج به رنج خویش یافته است (گفتگوی سعید نیک پور و عزت الله انتظامی- روز واقعه)