2777
2789
عنوان

دیالوگهای ماندگار.......

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 36 پست
جیگر زیر دوش حموم : من اسبم ... اسبم .... اسبم ... آقای مجری : بعضی ها انقدر حموم نمیرن که وقتی میرن اصلا شخصیتشون عوض میشه فامیل دور : آقای مجری من میگم این دوبار دیگه بره حموم بیاد آدم میشه ...
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.مامان خوب هستی؟ رو براهی ؟ جات خوبه؟ مامان بهت گفتم من کشتی رو باختم؟ من همه چی رو باختم مامان … قبلا بودی ، یه دستی سر من میکشیدی …. یه مهربانی با من میکردی الان که … مامان جان یه دعا کن یه فرجی بشه ، شبه عیدی من و زن و بچه من ، من شرمنده نشن مادر جان …. مادر اگر زحمتی نبود یه شب یه تک پا هم بیا به خواب بابا یه صحبتی باهاش بکنین عشق تو دیوانه کرده … مادر جان من پیش پیش عید تو هم تبریک میگم ، من معذرت میخوام من دیر به دیر میام مادر جان … دیالوگ ماندگار و البته متاثر کننده محسن تنابنده در پایتخت
آذر : زنا زود پیر می‌شن، می‌دونی چرا؟ چون عروسک بازی شونم جدیه... رو عمرشون حساب می‌شه. از دو سالگی مادرن. بعد مادر برادرشون میشن. بعد مادر شوهرشون میشن. باباشون که پا به سن می‌ذاره ازشون پرستاری یه مادرو می‌خواد. گاهی وقتا حتی مادر مادرشونم میشن. من شوهر نکردم. ولی مادر مادرم بودم، مادر پدرم بودم، مادر برادرم بودم، تازه به همه اینا بچه‌های به دنیا نیاورده رو هم اضافه کن، مادر اونا هم بودم. "باغ های کندلوس ، ایرج کریمی"
اون فیلمه بود که گوگوشو بهروز وثوقی بازی کرده بودن گوگوش به وثوقی میگه تو زن داری؟ نه نامزد داری؟نه یعنی تا حالا عاشق نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد بهروز وثوق قاطی میکنه چی میگه؟؟؟؟؟؟ وای عاشق این دیالوگ بودم دلم میخواد فیلمشو دانلود کنم
God is on my side