2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون مادرشو ببره کربلا ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 142 پست
مامان منو که نمیفرسته درحالی که مامان من از نظر مالی خیلی پایینتره

اگه وضع مالیتون اوکیه

برای این سفر و این کار خیر نه نیار، البته بنظر من

چون منکه تو زندگی شما نیستم گلم

من مشکل مالی ندارم، سال اول که عقد کردم همسرم بدون اینکه بمن بگن کارای مادرمو کردن و بردنش تا عمر دارم مدیونشم چون مادرم تا اونموقع نرفته بودن، مادر شوهرمم دفعه اولش بود همسرم فرستادنش

بخاطر همین خیلی برکت اومد تو زندگیمون

اگر خودتو نبرده حق داری ناراحت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیذاره من تنها برم با مامانم مسافرت.اگه منو هم میفرستاد با مامانم باز یه چیزی

خب با همسرت صحبت کن که این نیاز طبیعی و دوطرفه هست که هرکسی دوست داره چند وقت یکبار با مادر و پدرش تنها باشه یا سفر ۱،۲ روزه بره بنظرمن جای گله کردن منطقی با همسرت صحبت کن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من رفتم دوبار  اخه اینا سنشون بالاس  مثلا مامان خودم حرف کربلا میشه اشکش همینجور میاد ی ...

سن مادرش بالا نیس ۴۵ سالشه وضع مالیشم خوبه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خب چرا تو رو هم نمیبره

میگه بارداری خطرناکه ولی حس میکنم پولش به من و پسرم نمیرسه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
اهان دو نفر دیگه برن یعنی حرف حساب👌👌ببین بدین  دو نفر ک تا حالا نرفتن

اره اتفاقا، پدربزرگ مادربزرگ مشترکمون هستن خیلی پیرن.

من نمیدونستم استارتر خودش نرفته، خب بلاخره ادم از همسرش انتظار داره قبل از هر کسی اول خودشو ببره

ما امسال فراره خودمون نریم بجاش کس دیگه بره اگر خدا بخاد

اره اتفاقا، پدربزرگ مادربزرگ مشترکمون هستن خیلی پیرن. من نمیدونستم استارتر خودش نرفته، خب بلاخره اد ...

من رفتم خودم دوسال پیش ولی خب مامانشم رفته.

بنظرم که پسر و دختر رو به امید و چشم داشت بزرگ نکنید چون اونا هم زندگی و خانواده ی خودشون رو تشکیل ...

مادرم جزءخانوادس مادرم زحمت آدمومیکشه درازاش محبت میخوادجوری که زن زحمت میکشه بایدمحبت ببینه یه مادرکه نبایدباازدواج بچه هاش ازشون دست بشوره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اینم مامانی نیس ولی میگه میخوام مامانمو ببرم کربلا

بزار ببره عزیزم مادرشه اشکال نداره سری بعد با همسرت و بچه تون برید

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍
نه منم هیچ وقت همسرم رو تنها نمی زارم برم چون میبینم اذیت میشه و دوست نداره ،تازه کار همسر من جوریه ...

هرکس زندگیش یجوره و هرکسی جایگاه خودشو داره من با همسرم اینجوریم هرکدوم تفریح با دوست و خانواده رو داریم با اینکه همسرم دوست دارم ولی معتقدم تو زندگی هر چند وقت یکبار تفریح با خانواده و دوست نیازه که ادم چند ساعت یا ۱،۲ روز از نقش همسربودن خارج شه و چند ساعت برای خودش باشه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺