هزینه زایمان و سیسمونی و اتاق بچه و همه چی رو داره و آماده گذاشته کنار؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
حالا سالی یکبار چند روز با مادرش بره سفر چه اشکالی داره؟شما دوست نداری با مادرت چند روز سفر تنهای دو ...
نه منم هیچ وقت همسرم رو تنها نمی زارم برم چون میبینم اذیت میشه و دوست نداره ،تازه کار همسر من جوریه که سالی دو سه بار ،یکی دو ماه نیست پشیمون اما دوست نداره وقتی هست من نباشم،اونم بدون من غیر از مسئله کارش هیچ جا نمی ره
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
سیسمونی که نداره بچه دومه ولی میگه هزینه زایمانتو دارم
بچه دوم لباس و وسایل و کمد و شلف و تخت و... نمیخواد؟ 😕
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔