2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون مادرشو ببره کربلا ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 142 پست
آخه مادرش پیرو زمین گیر و بی پول نیس که خیلیم جوونه و پولداره.من الان میخوام زایمان کنم کای دارم قنا ...

موافقم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پسربزرگ کرده برااین روزا

بنظرم که پسر و دختر رو به امید و چشم داشت بزرگ نکنید

چون اونا هم زندگی و خانواده ی خودشون رو تشکیل میدن و یه زن اگر باشه که محبتشونو بخواد اون همسرشونه چون هم زحمت خودشو میکشه هم بچه هاشو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتو بزن مذار رو دلت بمونه نذار بره

آخه الان هوایی نفری ۳ونیم میشه.خودمون ۳ نفریم با مادرش میشم ۴ نفر خیلی زیاد میشه پولش.فکرمیکنم به خاطراین مارو نمیبره ولی بازم من رضایت ندارم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
آخه الان هوایی نفری ۳ونیم میشه.خودمون ۳ نفریم با مادرش میشم ۴ نفر خیلی زیاد میشه پولش.فکرمیکنم به خا ...

مدام بگو رضایت نداری.حتی اگر بهش برخورد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه ناراحت نمیشدم چون هرکسی جایگاه خودشو داره بالخره فرزند هم وظیفه های مسولیت های در قبال پدر مادرش ...

اینجور مسئولیت هاشو سعی کنه قبل از زن گرفتن انجام بده چون دیگه مسئولیت زن و بچه اش هم میاد رو گردنش

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
آخه الان هوایی نفری ۳ونیم میشه.خودمون ۳ نفریم با مادرش میشم ۴ نفر خیلی زیاد میشه پولش.فکرمیکنم به خا ...

مگه پولشم خودش میده؟ 

حالا اگه میدونی شما رو هم میبره و پررو نمیشه دلتو صاف کن عزیزم بارداری خدا نی نی سالم و صالح بهت میده❤️

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

برا اینجور کارامخالفت نکن بگو راضی نیستی ولی جلوشو نگیر.بزار برن خداقسمتت خودت هم میکنه.براکربلا هرچی خرج کنی خدابرمیگردونه

یا رب العالمین
نه ناراحت نمیشدم چون هرکسی جایگاه خودشو داره بالخره فرزند هم وظیفه های مسولیت های در قبال پدر مادرش ...

واقعا وظیفس کلی پول بلیط بده مادرشو ببره بعد من قناعت کنم؟درحالیکه بی پول نیس مادرش.

تازه خب منم دلم میخواد برم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

چرا ناراحت عزیزم؟ صواب داره، برکتش میاد تو زندگیت

همسر من دوسال مادر منو مادر خودشو با تمام خرج و مخارج فرستاد کربلا

انقدر برکت داشت برامون،

الانم میگه بیا امسال بریم 

گفتم بجای من یا مامان خودتو یا مامان منو ببر 

من خودمم دو‌دفعه با همسرم رفتم، اگر تواناییش رو دارخ دریغ نکنید

مگه پولشم خودش میده؟  حالا اگه میدونی شما رو هم میبره و پررو نمیشه دلتو صاف کن عزیزم بارداری خ ...

میگه میخوام ببرم حتما خودش میده پول مامانشو

اینجور مسئولیت هاشو سعی کنه قبل از زن گرفتن انجام بده چون دیگه مسئولیت زن و بچه اش هم میاد رو گردنش

حالا سالی یکبار چند روز با مادرش بره سفر چه اشکالی داره؟شما دوست نداری با مادرت چند روز سفر تنهای دو نفره بری؟هرکی جای خودشو داره مادر و سفر جای خود همسر و سفر با همسر جای خود

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چرا ناراحت عزیزم؟ صواب داره، برکتش میاد تو زندگیت همسر من دوسال مادر منو مادر خودشو با تمام خرج و م ...

خب چرا خودت نمیری با شوهرت؟

چرا ناراحت عزیزم؟ صواب داره، برکتش میاد تو زندگیت همسر من دوسال مادر منو مادر خودشو با تمام خرج و م ...

خودتم میگی مامان خودمو مامان خودشو

داری میگی خودت هم دوبار رفتی

تو شرایط شما فکر کنم استارتر هم بود دیگه مخالفتی نداشت