2777
2789
عنوان

اسم پسر از القاب؟؟؟

26926 بازدید | 17 پست

سلام.میشه اسم از القاب امام رضا و امام حسین برای پسر واز القاب حضرت فاطمه برا دختر معرفی کنید.؟؟ریحانه .سلاله.وحنانه چطورن .لطفا نظر بدین😘😗😘😗

خدایا شکرت

رئوف برای پسر و فاطمه یا زهرا برای دختر

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریحانه هم قشنگ

روانشناسی اسم ریحانه هم خخیلی خوبه

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...
من با اسم عربی صدرصد مخالفم ایرانی باید اسم ایرانی بذاره  همونجور ک عربها فقط اسم‌عربی میذارن

اره.اخه تو دلم گفتم نینی داشته باشم از القاب بزارم..وگر نه کیان دوس دارم نمیدونم  ایرانی یا نه.کاش از القاب بود ولی حیف 

خدایا شکرت
اره.اخه تو دلم گفتم نینی داشته باشم از القاب بزارم..وگر نه کیان دوس دارم نمیدونم  ایرانی یا نه. ...

ببین من ادم بی اعتقادی نیستم خب اما اسم ایرانی دوس دارم بعد همون موقع رفتم پیش امام جمعه شهرمون خب گفت حتی ده  روز بچه ت ب اسم ایمه صدا بزنی کافیه منم ده روز صداش زدم‌زهرا  اما اسمش گذاشتم ارسنا. ایرانی میشه بانوی خوشبخت

من با اسم عربی صدرصد مخالفم ایرانی باید اسم ایرانی بذاره  همونجور ک عربها فقط اسم‌عربی میذارن

ما چکار ب اونا داریم.هممون شیعه امام علی هستیم،ربطی نداره.اونا هم شیعه امام علی هستن.

خب تو نذار.محبورت نکردن برای دیگرانم همین توصیه رو انجام بدی.اگر بنا ب نظر و نصیحت تو بود الان سایه این اسمها تو ایران دیده نمیشد.ولی ماشاالله خیلی روند خوبی هم داره.حتی دیدم پولدارا و بالاشهر نشینا ک یک درصدم فکر نمیکنی اسم امامی و عربی بذارن،اکثرشون اسم زهرا،علی،حسین،عباس،میذارن.اعتقادت مهمه، ن ایرانی عرب.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

عزیزم اگه میخوای مذهبی بزاری از اسم پیامبرها استفاده کن 

دانیال 

الیاس 

بنیامین 

ایلیا که لقب حضرت علی هست 

ارمیا که اینم فکر کنم لقب حضرت علی هستش 

مسیحا 

عرفان 

طاها 

علیسان 

صدرا 

کسرا 

مهدیار

برای دختر هم اسم مذهبی زیاده 

حلما 

اسماء 

کوثر 

حدیث یا حدیثه 

عرفانه 

هدیه زهرا 

نازنین زهرا 

ساجده 

آیه 

نیایش 

هدی 

نورا 

ثنا 

ثمین 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

القاب حضرت زهرا ک زیاده خیلی چیزا میتونی بزاری . ولی امام رضا و امام حسین القابی ندارن ک ب بچه بخوره.. همون رضا یا حسین بزار ..‌ یا ترکیبی با محمد 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

القاب امام رضا:

رضا

زکی

رئوف

صدیق

القاب امام حسین:

مجاهد

رشید

شاهد

عابد

زکی

عبدالله

القاب حضرت فاطمه:

زهرا

عذرا

معصومه

مبارکه

بتول

طاهره

زکیه

راضیه

صدیقه

مرضیه

نوریه

رضیه

حانیه

منصوره

محدثه

زاهده

طیبه

مطهره

صادقه

رشیده

فاضله

علیمه

مهدیه

صفیه

عابده😍😍😍😍

با اینکه اصلا از اسم عربی خوشم نمیاد و اسم ایرانی دوست دارم اما خب نظر شمام محترمه...

ثارالله،رضا،زهرا،عالیه،صدیقه،زهرا،نوریه،نور،ریحانه،حنانه...

سلاله خوب نیس یعنی نسل..😐

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊