2777
2789
عنوان

خانمای سرآشپز یه لحظه بیاین...

102 بازدید | 19 پست

امشب مهمون دارم میخام یه قرمه سبزی معرکه درست کنم👍دستورپخت لطفا؟! راستی دیدین قرمه سبزی بعضیا چقدر سبزو خوشعطرمیشه؟ هرکارری میکنم قرمه سبزیای من اونجوری نمیشه. رب نمیزنم یاسبزی رو تفت نمیدم ولی یه مقدار که جوش خورد سبزی رنگشو ازدست میده😔چه دستوری روپیشنهادمیدین که ی قرمه سبزی سبزو خوش رنگ وعطر ازآب دربیاد؟!

من تاحالا درست نکردم ولی میدونم برا خوشرنگ شدنش باید حتما سبزیو خوب سرخ کنی

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول يه سير و ريز خرد كن و رفت بده 

بعد سبزي تو حسابي تفت بده و بعد يه خورده رب بزن بهش بعد هموگوشت تو أضاف كن و اخر سر هم اب أضاف كن 

لوبيا هم اخر كار أضاف كن اخه اگه زيادي جوش بخوره له ميشه 

نمك و فلفل هم بزن 

ميتوني ليمو هم بندازي 

خدایا شکرت 🙏🏻
اشتباه میکنی 😀😂😂

نه يه بار استفاده كن خيلي خوب ميشه 

البته من كلا طعم سر و توي عدا خيلي دوس دارم تقريبا توي اكثر غذاهام هس 

ماكاروني خورشت بادمجون 

كشك و بادمجون 

ماست و اسفناج 

خدایا شکرت 🙏🏻
نه يه بار استفاده كن خيلي خوب ميشه  البته من كلا طعم سر و توي عدا خيلي دوس دارم تقريبا توي اكث ...

تو همه این غداها منم سیر میریزم و عاشقشم درحدی ک باهاشون ترشی سیرم میخورم 😂😂 دیگه تصور کن