سلام خانوما😘 من الان هفته۲۴امم...اما واقعا تو انتخاب اسم با شوهرم ب تفاهم نرسیدیم.....اسم دختر ک بنظرتون زیباس برام بفرستین..انشالله ک باشوهرم تو انتخاب اسمش تفاهم برسیم
به نظرم قبل اینکه به توافق برسید اصلا اسم بچه رو به بقیه نگید
چون همیشه یه چیزی برای منصرف کردن دارند
مهم شمایید
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای اسم پسرم هرکی میپرسید میگفتم خودش که بیاد اسمش رو با خودش میاره
همین طور هم شد، بعد زایمان همه اسمش رو فهمیدند که دیگه نمیتونستن نظری بدن
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
شوهرم می گه آوین...من می گم روشا یا لیانا...کلا شک داریم رو این اسما ک هیچییییی؛اطرافیانمونم ...
اوین خیلی زیاد و خز شده بزار شهرزاد یه اسم فوق العاده اصیل و زیبای ایرانی... خدا دختر بده بهم میزارم
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞