2777
2789
عنوان

انتخاب اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم می گه آوین...من می گم روشا   یا لیانا...کلا شک داریم رو این اسما ک هیچییییی؛اطرافیانمونم ...

آوین خیلی قشنگه ،من تو اطرافیانم داشتیم وگرنه اسم دخترمو آوین میذاشتم

نفسهای من 👧🧒
شوهرم می گه آوین...من می گم روشا   یا لیانا...کلا شک داریم رو این اسما ک هیچییییی؛اطرافیانمونم ...

سه تاشم قشنگه به حرف اطافیان گوش ندیدن به هرصورت هرکی سلیقه ایی داری هراسمی انتاب بشه به هرحال یسری مخالف رو داره

فلسفه الاکلنک ، اثبات بزرگیِ کسی است که فرو میشیند

تا دیگری پرواز را تجربه کند . . .

بهار ، تابان ، یلدا ، مروارید ، پانیذ ( یعنی شیرین تر از عسل) ، آنیتا ، دردانه (دانه‌ی مروارید) ، هلن ، آرشیدا (فکر کنم به معنی خورشید آریایی) ، باران ، ستیا ، رز ، جانان ، گندم ، نلی ، سپینود (برفی که در بهشت میبارد ، در زبان زرتشتیان یعنی سفیدبخت) ، مهرانا ، پریچهر (چهره‌ی مثل پری) ، شیده ، ترانه ، هنا ، ترمه ، آسمان ، هاله ، نهال ، سایه ، آناهیتا (الهه‌ی آب و باران) ، برکه ، ملودی ، نیلفام ، سونیا ، مارال (یعنی آهو) ، درزاد ، مهفام ، صدف ، آوا ، نسیم ، درنا ، رها ، گیسو ، خورشید ، مهرسا یا مهرسانا (یعنی مثل خورشید) ، شبنم ، شادی ، ترانه ، نگار ، مهتاب ، ستاره ، لیانا (به معنی بانوی روشنایی و زیبایی) ، ترنم ، نبات ، درسا (مثل مروارید) ، لونا ( به معنی الهه ی ماه)

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
بچشو تو ایران ب دنیا میاره ن عربستان

عزیزم ربطی نداره که 

مثلا اسم سلنا و..هم این روزا میزارن 

بگیم بچه ایران به دنیا اومده.  یا اروپا ؟!

گفت اسم پیشنهاد بدین اسی منم گفتم نگفت که چه جوری باشه عزیزم 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال