ashkeroz2 مدیر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 431 عنوان وقتی شوهرم باهام مهربونه مادرشوهرم حسودی میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 45 پست من چن روز با همسرم و دخترم رفتم مسافرت ..کلی خوش گذشت کلی خرید کردیم ..مادرشوهرم باهام سرسنگین شده ...کیا خوب وبد بودن اطرافیان تاثیری توی روحیه شون نداره ..من حس میکنم شدیدا مهر طلبم دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 1398/06/09 | 20:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cake_paz عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 1299 واي نه هرچي ميخان بگن اصلا دعواتو جلو اونا نکن ک پاشون تو زندگيت باز ميشه شوخي ميكنم عزيزم 😂 الان اوكي شدن اوايل ازدواجمون واقعا مادر شوهرم دعوام ميكرد چرا انقدر به شوهرت ميرسي.. ميگفتم ببخشيد به جا اينكه خوشحال باشيد پسرتونه دارم بهش محبت ميكنم ناراحت ميشيد😂
پرنسس1 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2507 جالبیش اینجاس اوایل که نامزد بودیم کلا میگفت من از وقتی دخترم طلاق گرفته و برگشته جامونو جدا کردیم و ... ببین دل خودشو با چیا خوش میکنه😅حالا برعکس مادرشوهرت تو سعی کن خوشیاتو قایم کنی
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6442 دقیقا شوهرمنم حتی بعد خواستگاری گفت اخلاق مادرم بده و یک سالی قهریم و... بعدش دیدم تو خونمون ... من چن ماه ديگه ميرم انشالا سر خونه زندگيم فعلا عقديم بخدا اوايل با مادرش يا پدرش ي رفتاري ميکرد من انقد سرزنشش ميکردم ک نکن گناه دارن فلانن حالا بهش رسيدم ک چرا گفتم بخدا اگه پسرشون هزارتا حرف ب من بزنه اصلا چيزي بهش نميگن نصيحتش نميکنن ي چن وقتيم ميشه چسبيده بهشون من نميگم احترامشونو نگه نداره ولي اين ديگه شورشو در اورده اونا بگن بمير اين ميميره اينطوري نبود اصلا میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
fati9647 عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1088 ببین دل خودشو با چیا خوش میکنه😅 حالا برعکس مادرشوهرت تو سعی کن خوشیاتو قایم کنی&nbs ... اره والا نمیگم سکته میکنن حالا بیا😂😂
پرنسس1 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2507 من چن ماه ديگه ميرم انشالا سر خونه زندگيم فعلا عقديم بخدا اوايل با مادرش يا پدرش ي رفتاري ميکرد من ا ... فعلا تحمل کن رفتی سر خونه زندگیت یکاری کن کمتربشه رابطه و وابستگی بیخودش 😉فقط زبون خوش و چندتا سوره و شکم وچیزش ...ردیف باشه حله میکشی سمت خودت قشنگ قعلا صبرکن
پرنسس1 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2507 اره والا نمیگم سکته میکنن حالا بیا😂😂 بارداری ؟ پسرتم به دنیا بیاو سکته میکنن که 😂
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6442 فعلا تحمل کن رفتی سر خونه زندگیت یکاری کن کمتربشه رابطه و وابستگی بیخودش 😉 فقط زبون خوش و چ ... آره گلم اينارو مامانمم گفته😂😂😘😘 میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
پرنسس1 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2507 آره گلم اينارو مامانمم گفته😂😂😘😘 خب خداروشکر 😉ان شالله همه چی درست میشه خوشبخت باشی گلم 😚😚
شاداب۷۲ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3037 من یه بار گردنم کبود بود اومد خونمون دید من حواسم نبود بی حیا برگشت گفت وااای فلانی به باباش ... خاک تو سر مادر شوهرت
یاراااا عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2974 یه وقت شما اینجور حس میکنی. وا ..تابلوه بابا..انقد تکرار کرده ک دیگه عملا ثابت کرده هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹 باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
شاداب۷۲ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3037 خیییییلی فک کن به رابطه ما حسودیش شده میاد میگه بابا اومده بود گیر داده بود بهم منم حوصله ندا ... پس احتمالا اصلا کاری نمیکنن که اینجور داره دق میکنه
شاداب۷۲ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3037 من پدر شوهرم حسودي ميكنه كه چرا انقدر شوهرمو دوست دارم و بارها هم پشت سرم گفته مادر شوهرمم همش بهم ... عجبا پدرشوهرا هم ادای مادر شوهر در میارن
yasnanafas عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 775 وقتی پسرشون تو خونس با لندهور و هوی و دراز و بی خاصیت صداش میکنن .همین که پسره زن میگیره میشه عشق مامان . نفس خواهر والا آدم میمونه برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6442 خب خداروشکر 😉 ان شالله همه چی درست میشه خوشبخت باشی گلم 😚😚 مرسي عزيزم انشالا توهم هميشه خوشبخت باشي مهربون😘😍 میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
پرنسس1 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2507 مرسي عزيزم انشالا توهم هميشه خوشبخت باشي مهربون😘😍 قربونت برم مرسی 😘