2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم باهام مهربونه مادرشوهرم حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 45 پست

مادر شوهر و خواهرشوهر منم همينن يعني وقتي ميرم خونشون فقط زوم ميکنن ببينن ما چيکار ميکنيم انقد بدم مياد وقتيم نامزدم بامن خوب رفتار کنه ديگه واويلا ميخان بترکن

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدر شوهرم حسودي ميكنه كه چرا انقدر شوهرمو دوست دارم و بارها هم پشت سرم گفته

مادر شوهرمم همش بهم ميگه انقدر لوسش نكن انقدر دوسش نداشته باش ولش كن😕

ديگه تصميم گرفتم خوشي ها و دوست داشتنام تو خونه خودم باشه.. دعوا و كتك كاريم خونه اونا جلو اونا 😂🤣🤣

اسپند دود کن  آیه الکرسی فراوون بخون که چشمتون نزنن و اخلاق شوهرت برنگرده بخدا جدی میگم  ...

سر نماز دعا میکنم...بخدا اخلاقش تندهمسرم ..وقتی همسرم بداخلاق هس باهام خوبن ..وقتی خوش اخلاقه باهام بدن

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
اسپند دود کن  آیه الکرسی فراوون بخون که چشمتون نزنن و اخلاق شوهرت برنگرده بخدا جدی میگم  ...

بخدا راس ميگي من اوايل نامزدي شوهرم خيلي خوب بود الان فقط همه جونش شده مامان باباش ميدوني همه ميگن خرافاته ولي جلو چشم خودم صدبار زنگ زده دعا نويس براي همه چي دعا ميکنه منم ميگم يکاري کرده اين اينطوري شده 

من پدر شوهرم حسودي ميكنه كه چرا انقدر شوهرمو دوست دارم و بارها هم پشت سرم گفته مادر شوهرمم همش بهم ...

واي نه هرچي ميخان بگن اصلا دعواتو جلو اونا نکن ک پاشون تو زندگيت باز ميشه 

تازه میخواسته دوراز جونت توروهم بسوزونه 😂😂😂

جالبیش اینجاس اوایل که نامزد بودیم کلا میگفت من از وقتی دخترم طلاق گرفته و برگشته جامونو جدا کردیم و اصلااااا رابطه نداریم بعد کم کم سخسی شدن 😂😂😂😂

بخدا راس ميگي من اوايل نامزدي شوهرم خيلي خوب بود الان فقط همه جونش شده مامان باباش ميدوني همه ميگن خ ...

دقیقا 

شوهرمنم حتی بعد خواستگاری گفت اخلاق مادرم بده و یک سالی قهریم و...

بعدش دیدم تو خونمون جادو اوردن 

و وقت قبلی میگیرن برای دعانویس ...

و شوهرم سمت اونا شده به ناحق 

دوره های سختی گذروندم ولی خدا سر عزیزشون بیاره 

شماهم هروقت اومدن خونت توی اب قرآن بخون بریز دور خونت 

یا رفتی خونشون حواست باشه اسپند دود نکنن بعضیا جادو میریزن توش 

یا چایی و غذا اورد به بهانه داغ بودن اول سه تا توحیو بخون بعد فوت کن توش 

یواشکی تو چایی شوهرتم فوت کن