2777
2789
عنوان

خانما شوهرم زندانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 75 پست
درکت میکنم چه شرایطی داری شوهر من تحصیل کرده هم هست خیر سرش اینقد قشنگ حرف میزنه کی باورش میشه افکار ...

دقیقا انقد خوش برخورد و اجتماعیه که همه ی فامیلام دوسش دارن.

ولی من دیگه دوسش ندارم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا انقد خوش برخورد و اجتماعیه که همه ی فامیلام دوسش دارن. ولی من دیگه دوسش ندارم

من هیچوقت ازش نمیگذرم امیدوارم اینقدر عمر بکنه که تمام این بلاهایی که سر من اورد سرش بیاد همیشه میگم خدایا کاری بکن حسرت من به دلش بمونه عذاب وجدان نزاره یه لحظه راحت باشه

نه فقط از سر لجبازیه

تو آشتی بهش بگو اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد و بلایی سر ما اومد میتونی خودتو ببخشی‌؟؟عواقب بدی داره این کار

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من که فراموشش کردم...من کلا از هیچ چیزی شانس نیوردم ولی همش پوستم کلفته هی به خودم میگم امیدی هست ام ...

من اینقد سختی کشیدم پوستم کلفت شده که دوام اوردم یکی از دوستام باهاش درد دل میکنم بهم میگه چجوری تحمل میکنی واقعا قابل تحمل نیست این مرد روانیه واقعا از اینکه بدون پول تو خیابون بمونم نمیترسم چون تجربه اش و دارم از اینکه بلایی سر خانوادم بیاره و من و مقصر بدونن میترسم 

من هیچوقت ازش نمیگذرم امیدوارم اینقدر عمر بکنه که تمام این بلاهایی که سر من اورد سرش بیاد همیشه میگم ...

منم هیچوقت نمیبخشمش.همه ی آرزوهامو خراب کرد.اونروزی با مشاوره تلفنی صحبت کردم وقتی حالاتمو گفتم گفت افسرده ای و باید دارو استفاده کنی.اگرچه من خیلی وقته خودسر آرامبخش میخورم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
آخه میگه اگه بری دیگه نمیزارم بچتو ببینی میگه بچه ماله پدره همه داداگاها اینو میگن

نه اتفاقا تا هفت سالگی با مادره.بعدشم که بزرگ بشه به مادرش وابسته بشع پدر باباشو درمیاره میاد پیش مامانش نمیتونه که تا اخر عمر بچتو ازت بگیره

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من اینقد سختی کشیدم پوستم کلفت شده که دوام اوردم یکی از دوستام باهاش درد دل میکنم بهم میگه چجوری تحم ...

من که کل خانوادم فهمیدن‌‌‌...کاشکی یه جوری بود حداقل آبروم نرفته بود اما واقعا دیگ هیچی از زندگیم نمونده فقط ۲۲ سالمه نمیدونم چرا انقدر زود ازدواج کردم میگن از هول حلیم افتادم تو دیگ .خواهرش و مادرش طبقه پایینمونن یه پاسیو بزرگ وحشتناک هم تو ساختمونه ما تا دعوا میکردبم همه میفهمیدن میومدن بالا...مثل فیلم ترسناک..

چند وقته باهاش حرف نمیزنم دنبال اینم یجوری بتونم طلاق بگیرم ولی پول ندارم...

من هیچوقت ازش نمیگذرم امیدوارم اینقدر عمر بکنه که تمام این بلاهایی که سر من اورد سرش بیاد همیشه میگم ...

خیر نمیبینن ازین بابت خیالت راحت من خودم با چشم خودم دیدم یه لحظه هم راحت نیستن

منم هیچوقت نمیبخشمش.همه ی آرزوهامو خراب کرد.اونروزی با مشاوره تلفنی صحبت کردم وقتی حالاتمو گفتم گفت ...

من که دارم اسکیزوفرنی میگیرم باور کن اینقد افسرده ام هر روز که بیدار میشم حداقل ۵ تا از موهام سفید شده اینقد که سیستم ایمنی بدنم از استرس اومده پایین

هنوز جوونی من خیلی از تو سنم بیشتره شرایطم اصلا خوب نیست 

هیچ وقت دیر نیست واسه ی خوب زندگی کردن...اگر من جایی رو داشتم اینو با مادر و خواهرای حسودش به خدا میسپردم و خودمو نجات میدادم پولم دیگه برام مهم نیست حاظرم مهریه مو بدم فقط جونم آزاد شه اصلا برم خارج پناهنده هم بشم از این یزید بهتره