2777
2789
عنوان

خانما شوهرم زندانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 75 پست
چرا با خانوادت این مسئله رو مطرح نکردی قطعا باهاش در این موردصحبت میکنن چون کار عقلانی نیس

نمیتونم بابام اگه بفهمه طلاقمو میگیره بخاطر بچمه که دارم تحمل میکنم

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
خیلی شکنجه میده حق ندارم حتی ناراحت باشم باید تظاهر کنم که خوشحالم اگه نه جنگ راه میندازه 

توام مثل منی..گول خوردی حتما ازدواج کردی نه؟من وقتی دیدمش فکر کردم بهترین آدمه روی زمینه اما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا فقط بخاطره پسرمه که دارم تحمل میکنم چون اگه به خانوادم بگم بابا طلاقمو میگیره از همین میترسم صد ...

خوش بحالت پدرت پشتت هست من هیچکس و ندارم😢 ظاهر شوهرم خیلی خوبه همه میگن خوش به حالت اما واقعا ادم خوبی نیست 

توام مثل منی..گول خوردی حتما ازدواج کردی نه؟من وقتی دیدمش فکر کردم بهترین آدمه روی زمینه اما...

اره میگفتم خدایا پاداش کدوم کارم و بهم دادی الان میگم خدایا مشکلت با من چیه چرا این و سر راهم گذاشتی

نمیتونم بابام اگه بفهمه طلاقمو میگیره بخاطر بچمه که دارم تحمل میکنم

از نظر همه ی روانشناسا موضوع رو با خانواده ها  نباید در میون بذاری این وابستگیا و جسارتا بچه ننه بازیا دورش به پایان رسیده اگر خودت کاری نتونی کنی اونا فقط بدترش میکنن

خوش بحالت پدرت پشتت هست من هیچکس و ندارم😢 ظاهر شوهرم خیلی خوبه همه میگن خوش به حالت اما واقعا ادم خ ...

چه فایده پدرم عصبیه اگه بفهمه باهام اینکارو میکنه طلاقمو میگیره.ای کاش بچه نداشتم

اره میگفتم خدایا پاداش کدوم کارم و بهم دادی الان میگم خدایا مشکلت با من چیه چرا این و سر راهم گذاشتی

ببین یعنی من دقیقا اینجوری فکر میکردم اما یهو از اون بالا محکم خوردم زمین یعنی فک کن اون ادم کلا یه چیز دیگه بود من دیگه نمیشناسمش

اون موقع که کلیدتو داری یواشکی از روش بساز واسه خودت.یه دفعه نیاز میشه

حتما همین کارو میکنم

[QUOTE=103079539]چه فایده پدرم عصبیه اگه بفهمه باهام اینکارو میکنه طلاقمو میگیره.ای کاش بچه نداشتم[/QUOT

بخاطر بچه قرار نیست هر رنجی رو تحمل کنیم بچه مادر شاد و سرزنده میخواد نه یک مادر افسرده و خسته 

از نظر همه ی روانشناسا موضوع رو با خانواده ها  نباید در میون بذاری این وابستگیا و جسارتا بچه نن ...

به نظرت زنگ بزنم به مادرشوهرم بگم

من محترمانه زندانی ام در قفل نیست اما یه قفل بزرگ روی زبونم افکارم و ازادیم زده کاش در خونه قفل بود ...

وااای عزیزم.تو منی یا من توأم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
[QUOTE=103079539]چه فایده پدرم عصبیه اگه بفهمه باهام اینکارو میکنه طلاقمو میگیره.ای کاش بچه نداشتم[/ ...

آخه میگه اگه بری دیگه نمیزارم بچتو ببینی میگه بچه ماله پدره همه داداگاها اینو میگن

به نظرت زنگ بزنم به مادرشوهرم بگم

هرگز هرگز کاری که من کردم اگر دوست داری مادرشوهرت با خاک یکسانت کنه اینکارو بکن

حتما طرف همسرتو میگیره اگر نگیره تو کاری میکنی که اون از این به بعد تو زندگیت دخالت کنه