2777
2789
عنوان

آقایون میشه بگید چرا بعضی مردا به زن پول نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 118 پست
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه اول اینکه خسیسه دوم شاید خانوم خیلی ولخرجه واسه همین بهش پول نمیده سو ...

در هر صورت باید برا خانومش توضیح بده که علتش چیه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

میگه من که هرچی خاستی خریدم پول میخای چکار 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کار کن،، هرچند من اگه شوهرم حقوق بگیر لود درجا حقوقش دست من بود من به اون پول میدادم😏 همین الانم همه کارتاش دست منه چرا انقدر رو میدین اخه زن و شوهر که این حرفا رو ندارن با هم، پول منو پول تو نباید باشه بینشون

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بله متاسفانه تو بیشتر خانواده های ایرانی گفتگو جایی نداره

اکثر افراد نمیتونن خوب صحبت کنن و بدتر اینه که حتی نمیتونن به حرفا گوش بدن .

اگر عقیده ی  مخالف شما را عصبانی می کند؛نشانه ی آن است که شما ناخودآگاه میدانید ک دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید ؛ ندارید.
میگه من که هرچی خاستی خریدم پول میخای چکار 

یعنی خرید میری هرچی بخای میخره؟ 

باید باهاش صحبت بکنی و بدونه ک برات مهمه

بگو لازمه ک ب مقدار پول توخونه باشه ی مقدارم تو کارتم 

برا موقع های ضروری  

اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد یا پول لازم شدم نرم ب کسی رو بزنم  زشته برا ی زن ب غریبه رو بزنه

بگو شاید بیرون رفتی مثلن داخل مغازه زدم ب ی ظرفی افتاد شکست  خوبه صاب مغازه سرخودم یا بچه م داد و بیدار کنه. اگه پول دستم باشه قیمتشو میدم اونم حرفی نمیزنه. احترام میکنه 

آدم احساس شخصیت میکنه

یا اصلن دوس داشتم فلان غذارو بخورم یا میوه ای بگیرم

ارزش داره پول تو کارتت باشه بعد زن و بچت حسرت بخورن و چششون ب دست و دهن مردم باشه

اصلن بگو پول دستم باشه خوشحالم  استرس ندارم خیالم راحته بیشتر دل گرم زندگیمم

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
از مبالغ کم شروع کن بگو برا بچه یه خوراکی میخامم بخرم و....

ن بابا  جدی بهش بگه ۵تومن بزنه ب کارتش برا روز مبادا

گدا بازی چیع

اگه پول نداشت میگفتیم مراعات حالشو بکنه 

ولی وقتی داره پولو میخاد چیکااااار

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
باید باهاش صحبت بکنی و بدونه ک برات مهمه بگو لازمه ک ب مقدار پول توخونه باشه ی مقدارم تو کارتم  ...

چه حرفای قانع کننده ای،،، استاتر همینا بگو صد در صد شوهرت هر روز برات پول میزاره،، بهترین راهکاره

ن بابا  جدی بهش بگه ۵تومن بزنه ب کارتش برا روز مبادا گدا بازی چیع اگه پول نداشت میگفتیم مر ...

5 تومن که قبول نمیکنه
من میگم مثلا از ماهی یه مبلغ کم شروع کنه 

باید باهاش صحبت بکنی و بدونه ک برات مهمه بگو لازمه ک ب مقدار پول توخونه باشه ی مقدارم تو کارتم  ...

شوهرم میگه من که نمیزارم تو تنها جایی بری پس پول نمیخای .شوهرم نمیزاره تنها جایی برم .چند وقت پیش گفت صد تومن میریزم تو کارتت بعد من رفتم خیابون از یه ساعتی خوشم اومد خریدم برا خونه آخه ساعت خونمون شکسته بود با کارت خودش شد ۱۲۰تومن حالا میگه من دیگه این ماه بهت نمیدم میخاستی ساعت نخری 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 
چشم شب حتما باهاش حرف میزنم ولی آخه شوهرم داد بیداد میکنه سریع ما هم چون طبقه پایین مادر شوهرم اینا ...

خب پس ببرش پارکی جایی دور که کسی شمارو نشناسه. دادم زد به یه ورت بگیر. می خواد بترسونتت. روی حقت بمون. فردا پس فردا یه غلطی بکنه بخوای از خونت بزنی بیرون، دو تومن پول هم نیست که تاکسی بگیری!

ن بابا  جدی بهش بگه ۵تومن بزنه ب کارتش برا روز مبادا گدا بازی چیع اگه پول نداشت میگفتیم مر ...

حقوقش ماهی ۳ نیم و ۴ هستش 

خب پس ببرش پارکی جایی دور که کسی شمارو نشناسه. دادم زد به یه ورت بگیر. می خواد بترسونتت. روی حقت بمو ...

آره واقعا خاک تو سرم 

شوهرم میگه من که نمیزارم تو تنها جایی بری پس پول نمیخای .شوهرم نمیزاره تنها جایی برم .چند وقت پیش گف ...

جدا از پول. کجای این زندگی راضی هستی؟ چون خرج خودت و بچه ات می کنه اوکیه؟
کرامت نقس خودت چی؟ اعصاب خودت چی که یه کلمه نمی تونی باهاش حرف بزنی؟
هر پولی گرفتی به هیچ وجه خرج خونه و بچه نکن. نگه دار فقط برای خودت. چیزی نیاز بود، به خودش بگو بخره.