2777
2789
عنوان

آقایون میشه بگید چرا بعضی مردا به زن پول نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 118 پست
حرفای ما دروغ و کلک داشت؟؟؟؟؟؟؟ دستت دردنکنه یساعت بشین تایپ کن

خیلی راهکار هاتون عالی بود این حرفایی که زدین بهش میگم ببیننم چی میگه 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 
اینا برای هر مردی لازم اند. ولی کافی نیستند. مهم روح و روان توئه. الان یه سوال، بخوای بری باشگاه ب ...

یبار رفتیم فروشگا  تازه وسایل گرون شده بودن حساب کار دستم نبود

حساب کرد بعد از انتظارم خیییلی بیشتر شد  کارت کشید گف موجودی نداره  موجودی گرفت گف مثلا فلان مبلغه. کارت دیگه م دستم نبود

آغا مجبور شدیم وسایل و برگردونیم. خودم هی وسایلو برمیگردوندم تو چرخ.  یک حاله بدی بود ک نگو.  حالا اگه خدای نکرده برا ی زن همچی اتفاقی بیفته

همین امروز عجله ای رفتم بیرون. ماشین بنزین نداشت. پمپ بنزین ،بنزین زدم بعد دیدم لباسو عوض کردم. هییییچی با خودم نبردم. ن پولی ن کارتی

همونجا شماره کارتشو گرفتم با موبایل براش انتقال دادم

رمز دوم همه کارتامو cvv۲ و انقضای کارتای مهم رو حفظ کردم

خب اگه تو کارتم نداشتم باس چیکارمیکردم

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آدم دروغگویی نیستم .از دروغ بیزارم 

بله دروغ خيلي بده 

همسرت بايد متوجه بشه كارش زشته 

حداقل بگو يارانه رو بده خودت 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
صحبت کردم ولی فایده نداشته خیلی بی انصافه 

نمی تونه نده شما باید محکم باشین یعنی چی ؟ بگین می خوام برم سرکار اگه کار خیلی بیخ پیدا کرد بگین با پدرش صحبت می کنید 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
یبار رفتیم فروشگا  تازه وسایل گرون شده بودن حساب کار دستم نبود حساب کرد بعد از انتظارم خیییلی ...

برای منم اتفاق افتاده. سرحواس پرتی، جملات جور دیگه ای حساب کنیم. شما نمی خواد پول بدی!
منم دقیقا همه ی رمز هامو حفظم. گاهی همین پروسه انتقال دادن با موبایل هم اعصاب خورد کنه. ملت هم، همه دنبال بهانه. یه بهانه که سرت تشر بزنه. بهت پیشنهاد بدی بده! فضولی کنه...

یبار رفتیم فروشگا  تازه وسایل گرون شده بودن حساب کار دستم نبود حساب کرد بعد از انتظارم خیییلی ...

واقعا خوشبحال زنی که شوهرش بهش پول میده .اصلا دوست ندارم حقوقش زیاد شه چون من هیچ سهمی ندارم 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 
برای منم اتفاق افتاده. سرحواس پرتی، جملات جور دیگه ای حساب کنیم. شما نمی خواد پول بدی! منم دقیقا هم ...

بیااااا 

ببین بعضیا چقد بیشرفن

من دیگه حرف نمیزنم

استارتر امشب۵تومن پول نگرفتی برنگری سایت

قلم پات...خدای نکرده😡😡😡😡😡😂

چشم خاهری

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
واقعا خوشبحال زنی که شوهرش بهش پول میده .اصلا دوست ندارم حقوقش زیاد شه چون من هیچ سهمی ندارم 

دغدغه ملتو نگااااااا

استارتر دغدغه ت. بصورت عمودی و با ارتفاع۲۰۰متر و با سرعت نور توحلق ترامپ

ینی جرواجرش کنه

با زبون نرم و عشوه و ...خ ..ش کن بره😂

دغدغه ملتو نگااااااا استارتر دغدغه ت. بصورت عمودی و با ارتفاع۲۰۰متر و با سرعت نور توحلق ترامپ ینی ...

خر بشو نیست 

خر بشو نیست 

ن تو خیلی مهربونی 

خیلیم زود رنج 

از نه شنیدن هم خییییلی میترسی

ن تو خیلی مهربونی  خیلیم زود رنج  از نه شنیدن هم خییییلی میترسی

آره دقیقا آفرین 

آره دقیقا آفرین 

ببین من نمیدونم فقد امشب باید با پول برگردی😝😝

دوری باش و خودتو ناراحت بگیر  اگه گفت چته اول بگو هیچی و فلان یکم ناز کن 

بعد بگو توسایت ی خانوم گفته رفتم فروشگا پولم کم اومد و....

پست اون خانمه محترمو بهش بگو

بگو منو وحشت گرفته خیلی ناراحت شدم براش

فک کنم جواب بده

خخخ امشب که قهر کردم اومدم مهمونی خونه نمیرم ایشالا فردا