2777
2789
عنوان

آقایون میشه بگید چرا بعضی مردا به زن پول نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 118 پست

بنظر خودم فکر میکنه من پولامو خرج خانوادم میکنم یا میدم به اونا 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی بگو میخای بری سرکار تا معطل پول اون نشی

جرات ندارم بگم اگه بگم شروع میکنه داد و بیداد 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

دلایل مختلفی میتونه داشته باشه اول اینکه خسیسه دوم شاید خانوم خیلی ولخرجه واسه همین بهش پول نمیده سوم اینکه قسط و قرض داره چهارم اینکه داره واسه آینده زندگیش پس انداز میکنه

اگر عقیده ی  مخالف شما را عصبانی می کند؛نشانه ی آن است که شما ناخودآگاه میدانید ک دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید ؛ ندارید.

ببین الان که داغه دوباره مساله برات. فردا که اعصابت آروم شد. بشین شب باهاش صحبت کن، بر اساس استایل زندگی ما(من خانه دارم و هرچی گفتی کردم و فلان) تو موظفی مقداری پول ماهیانه به من بدی و تصمیم گیری برای خرج اون پول با منه. من الان کار نمی کنم اما همه ی شرایط کار کردن رو برای تو فراهم کردم پس در کار تو سهیم هستم.  و قرار بذار ماه به ماه در یک روز مشخص مقداری پول رو برات واریز کنه.

اگه نکرد، برو دادگاه درخواست نفقه بده. قبلش هم خوب چم و خم کار رو دربیار. حرفش رو هم پیش هیچ کس نزن. 

چون خودش همینجوری پول میریزه زیر دست و پای خانوادش فکر میکنه منم اگه بهم پول بده خرج خانوادم میکنن در صورتی که خانوادم وضعشون خوبه .ولی پدر و مادرش نه 

دلایل مختلفی میتونه داشته باشه اول اینکه خسیسه دوم شاید خانوم خیلی ولخرجه واسه همین بهش پول نمیده سو ...

و دلیل اینکه متاسفانه بعضی از آقایون دوست دارن خانومشون محتاجشون باشه

اگر عقیده ی  مخالف شما را عصبانی می کند؛نشانه ی آن است که شما ناخودآگاه میدانید ک دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید ؛ ندارید.
ببین الان که داغه دوباره مساله برات. فردا که اعصابت آروم شد. بشین شب باهاش صحبت کن، بر اساس استایل ز ...

چشم شب حتما باهاش حرف میزنم ولی آخه شوهرم داد بیداد میکنه سریع ما هم چون طبقه پایین مادر شوهرم اینا هستیم اگه داد کنه سریع مادرشوهرم میاد پایین 

بکنه بابا. داد و بیداده دیگه. نترس. رو حرفت وایستا

آخه تو که نمیدونی مامانش سریع میاد پایین میگه چی شده منم دوست ندارم کسی از مسایل زندگیم با خبر شه