2777
2789
عنوان

آقایون میشه بگید چرا بعضی مردا به زن پول نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 118 پست

والا تازه میخاد حقوقشو بیشتر هم کنن ولی من از خدا میخام بهش ندن وقتی به من هیچی نمیده 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید باهاش صحبت کنید روزانه پول تو جیبی بگیرید من بتونم به همسرم می دم اما این تابستون که کار خوابید ...

صحبت کردم ولی فایده نداشته خیلی بی انصافه 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

[

ب خانوادت بگو باش حرف بزنن

برا نفقه هم اقدام کن

درست نشد تصمیم جدی برا ادامه زندگیت بگیر

واقعامسخرس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

پس میری خریدپول ازکجامیاری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
ما طبقه پایینه مامانش اینا هستیم وقتی مامانش یا خواهراشش میخان برن جایی میگه پول دارید ندارین بدم ول ...

واااای من موندم چطور این مردو تا حالا تحمل کردی واز وسط به دو نیم نکردی، ببخشید ااا خیلی ولی شما هم معلومه خیلی بی عرضه ای، ناراحت نشو واقعیت گفتم 

پس میری خریدپول ازکجامیاری

پول خریدو که بخام لباس بخرم میده ولی اگه بدونه لباسی که خریدم کمتر از پولیه که داده دیگه نمیده تا اون پوله خرج شه 

اگه خرید خونه وخودت با شوهرته دیگه پول جدا برا چی میخوای؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
واااای من موندم چطور این مردو تا حالا تحمل کردی واز وسط به دو نیم نکردی، ببخشید ااا خیلی ولی شما هم ...

نه واقعا بی عرضم از این زنای هار نیستم که با زور و دعوا بگیرم دوست ندارم چیزی رو بزور مال خودم کنم 

پول خریدو که بخام لباس بخرم میده ولی اگه بدونه لباسی که خریدم کمتر از پولیه که داده دیگه نمیده تا او ...

میخاد پول دستت نمونه صاحب پول و قدرت بشی براش شاخ بشی   بعضی مردا اینطور فکر میکنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اگه خرید خونه وخودت با شوهرته دیگه پول جدا برا چی میخوای؟

خب بنظر شما نباید دو تومن ته کیفم باشه رفتم یه مغازه برا پسرم یه بستنی بخرم