2777
2789
عنوان

قهر بودن با همسر و تولد پیش رو!! :( + سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 25 پست

کاش یکی یع تاپیک سیاست جامع کلی در برابر خانواده شوهر میزد  بدونیم بااین اعجوبه ها چه کنیم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ولی اینکه به خانواده آدم توهین بشه و من برم پیش قدم بشم، یعنی بهش حق دادم و دفعات بعدی هم باز همین ک ...

نیا گلم کوتا نیا من همیشه کوتاه اومدن خیلی وقتا فحشای بدی به بابام داد ولی باز سعی میکردم قهر کش پیدا نکنه آرامش باشه ولی اون جری تر شد الان میگحق بامنه اگه نبود تو کوتاه نمیومدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم اگه میخوای آرامش داشته باشی توزندگیت ازشهراونادورباش باشوهرتم باحا ...

آخه خیلی دیکتاتوره! 

فکر میکنه برده گرفته نه زن! همیشه میخواد حرف خودش باشه 

نمیگه منم آدمم، خب منم برای ادامه زندگی نظرات خودمو دارم

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
ولی اینکه به خانواده آدم توهین بشه و من برم پیش قدم بشم، یعنی بهش حق دادم و دفعات بعدی هم باز همین ک ...

حالا كاري ندارم دعوائه و حق با كيه و اينا ولي غذا درست نكردن حركت بچه گانه ايه. غذا درست كردن و تنهايي خوردن بچه گانه تر! بعد تولد اون باشه بري واسه خودت كادو بخري كه ديگه تهشه! بزرگسالانه از هم دلخور باشيم بهتر نيس؟

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
حالا كاري ندارم دعوائه و حق با كيه و اينا ولي غذا درست نكردن حركت بچه گانه ايه. غذا درست كردن و تنها ...

عزیزم اون الان بیکاره و قراره ناهار درست کنه، من شام درست کنم. چون من هنوز کارم رو دارم

من دیروز خونه نبودم شب اومدم هیچی درست نکرده بود و حتی ظرفای ناهارش هم نشسته بود!

منم فقط برای خودم درست کردم که بفهمه اینکارو نکنه

اون صندل خریدن که شوخی بود! منظورم این بود براش چیزی نخرم؟ پول کاودوشو بذارم جیب خودم

عزیزم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم اگه میخوای آرامش داشته باشی توزندگیت ازشهراونادورباش باشوهرتم باحا ...

آخه دعوا کنم بهتر جواب میده

منطقی که حرف میزنم، بی منطق میشه. کلا دوست داره مقابله به مثل کنه. مثلا من بگم اینطوری حرف زدنت رو دوست ندارم زود میگرده یه ایراد از من پیدا میکنه که تلافی کنه.

خوب اگه اشتي نكردي برا خودت صندل بخر ولي شهر مادر شوهرت نرو 😑 مادر شوهر يعني افعي 

دقیقا من اصلا دوست ندارم برم حتی 100 کیلومتری شهر اونا

آخه علاوه بر مادر شوهر!! دو عدد خواهر شوهر مجرد هم دارم 

درواقع 3 تا مادرشوهر! که کلا دوست دارن تو همه نظر بدن، بعد آخرش بگن ما نمیدونیم هر چی خودت صلاح میدونی.

همسرم هم فکر میکنه اونا حرفشون خیلی درست و به جاست همیشه

احساس میکنم دیگه منو قبول نداره

دقیقا من اصلا دوست ندارم برم حتی 100 کیلومتری شهر اونا آخه علاوه بر مادر شوهر!! دو عدد خواهر شوهر م ...

مردا كلا بچه نه نه هستن خواهر شوهر من مياد پشت شوهرم غيبت ميكنه به شوهرم ميگم باور نميكنه مادرش هم همش پرش ميكنه 

مردا كلا بچه نه نه هستن خواهر شوهر من مياد پشت شوهرم غيبت ميكنه به شوهرم ميگم باور نميكنه مادرش هم ه ...

آره هر وقت میره شهرشون برمیگرده اخلاقش عوض میشه

آخه خیلی دیکتاتوره!  فکر میکنه برده گرفته نه زن! همیشه میخواد حرف خودش باشه  نمیگه منم آ ...

خب بزاراون بگه توهیچی نگوولی درعمل کارخودتوبکن به این میگن سیاست وقتی ببینه توکارخودتومیکنی دیگه کم کم اونم بیخیال میشه

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘