2777
2789

سلام دوستای خووووبم

بعد مدتها اومدم یه پست بذارم و خودمو خالی کنم

من با همسرم قهرم هفته دیگه هم تولدشه! اصلا هم قصد آشتی کردن ندارم تا خودش نیاد سمتم! 

علت دعوای اول: میگه من هر جا دوست داشته باشم میخوام برم زندگی کنم (شهر نزدیک مامانش اینا در اولویته!) 

منم گفتم من دوست ندارم چون اول زندگی زندگیمو به هم ریختن و بینمون دعوا انداختن ... میترسم و واقعا هم شهر مسخرشون رو دوست ندارم 

علت دعوای دوم: به خانواده ام توهین کرد و گفت اونا دروغ گو هستن و بی شرفن!    منم دیگه خون جلو چشمامو گرفته و اصلا حاضر نیستم اشتی کنم

دیشب شام درست کردم برای خودم تنها و رفتم با ولع جلوش خوردم سفره هم فقط برای خودم پهن کردم   

حالا سوالم اینه که تولدشو  چیکار کنم؟؟ اگر تا اون موقع آشتی نکردیم برم واسه خودم صندل مورد علاقمو بگیرم   ؟؟   

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً

قهر نکنین 

لااقل طولانی قهر نکنین

دنیا خیلی بی وفاست😔

کاری نکن ی روز حسرت بخورین

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

+سوال رو خوب اومدی😀

لحظه اول ادم فکر میکنه میخوای بگی+اسکیرین شات 😂

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
بوی چی میاد؟ بوی گند مدرسه؟😂

😎بوی ماه مهر😂

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

قهر نکنین  لااقل طولانی قهر نکنین دنیا خیلی بی وفاست😔 کاری نکن ی روز حسرت بخورین

به خدا نصف دعواهای ما سر اون دعوای اول عقد خانواده های ماست! هنوز سایه اون دعوا سنگینی میکنه

خواهش میکنم دعا کنید همین شهری که هستیم کارش جور بشه   

دیگه گریه ام گرفته از حرفاش و این زندگی ...

عزیزم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم اگه میخوای آرامش داشته باشی توزندگیت ازشهراونادورباش باشوهرتم باحالت دعواوطلبکارانه صحبت نکن چون نتیجه عکس میده منطقی ودرکمال آرامش قانعش کن

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
نذار قهر وارد زندگیت بشه...به قهر کردن عادت میکنید ..من همیشه خودم برا آشتی با شوهرم پا پیش میذارم چ ...

ولی اینکه به خانواده آدم توهین بشه و من برم پیش قدم بشم، یعنی بهش حق دادم و دفعات بعدی هم باز همین کارو میکنه

چرا من همیشه کوتاه بیام؟؟