2777
2789

درمورد بیماری ام اس چی میدونین؟از اطرافیانتون بیمار دارین؟چجوری میشه ؟یه کم توضیح بدین بیماری سختی هست؟لا علاجه؟

خدایا مواظب تو دلیم باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی طب اسلامی میگن از سردی مغزه ام اس میگن اصلا چیز ترسناکی نیست فقط باید از نظر تغذیه حواسمون باشه هرچیزیو نخوری 

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
عمم داره.اون که روز به روز داره بدتر میشه البته چون افسرده شده اصلا پیگیر درمانش نیست

اگر درمان کنه حالش خیلی بهتر میشه 

درسته هزینه درمان یه مقدار زیاده ولی چاره نيست

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
اگر درمان کنه حالش خیلی بهتر میشه  درسته هزینه درمان یه مقدار زیاده ولی چاره نيست

بابابزرگم مشکل مالی نداره خودش افسرده شده و پیگیر درمانش نیست.تقریبا زمین گیر شده در حدی که از اتاقش بیرون نمیاد دیگه

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
من ام اس دارم  چی ميخاي دقیق بدوني

میخام بدونم حالت چجوریه مشکل جدی برات پیش نمیاد ؟پس چرا شنیدم میگن ناشنوایی میاره و نمیتونن بچه بیارن ؟خدا انشالا شفا بده عزیزم

خدایا مواظب تو دلیم باش 
بابابزرگم مشکل مالی نداره خودش افسرده شده و پیگیر درمانش نیست.تقریبا زمین گیر شده در حدی که از اتاقش ...

باهاش صحبت کنید اگه میتونه حتما با بيمارايي مثل خودش در ارتباط باشه که روحیه خوبی دارن ميتونن اميدوارش کنن 

چند سالش هست 

کجا هستن

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد