2777
2789

اونوقت شوهری عین خیالش نباشه و خودش با بچه کوچیکتون دوتایی برن اونجا؟  

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار تنها برن  یه کاری کن یا همه باهم یا هیچکس

خب شما بگو چیکار کنم؟ فقط تنها کاری که ازم بر میومد حرف زدن با شوهرم بود که اونم جوابمو اینطوری داد (مادرمه)

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
نزار بچتو ببره خب بگو خودت تنهایی برو 

میگه میرم قانونی اقدام میکنم

حتما یه غلطی کردی نمیزارن بری

از نحوه حرف زدنت معلومه یه ترشیده عقده ای هستی که حسابی حسادت زنداداشاتو میکنی  

خوب یه علتی داره دیگه بی علت که نمیشه  دعوایی اختلافی چیزی بینتون پیش اومده؟

آره چون شوهرم طلا و سبد گل بزرگ برام خرید اما شوهر خواهر شوهرم براش یه تیکه طلا و یه دست گل کوچیک خرید و بچش هم بستری شد اما زایمان من همه چیش اوکی شد از حسادت دعوا راه انداختن .منم به مادر شوهرم گفتم آخر حرصتو خالی کردی از حسادتت خیلی عفریطه ای .بعد از ۶سال زندگی وکلی اذیتاش اولین بی احترامی رو بهش کردم برا همین دیگه قطع رابطه شدیم

از نحوه حرف زدنت معلومه یه ترشیده عقده ای هستی که حسابی حسادت زنداداشاتو میکنی    

توام بی ادبی 

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘