2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه بچتو یکی دیگه بزرگ‌ میکنه.دردسرش مال یکی دیگه میشه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
😠😠😠😠متاسفم واسه طرز فکرت یا مادر نیستی یا بچت ازت دور نشده که درک کنی 

نه بابا مسخره کردم.

خوب میگه نظر بدین.منم مسخره بازی گفتم خوبه.

وگرنه اگه دور از جون بچت معلول هم باشه حتی اگه هیچی برات نداشته باشه دوست داری جلوی چشم خودت بزرگ بشه.

من والا دلم نمیاد بچمو بدم مادرم برم مسافرت.

چند بار شوهرم گفت اینکار رو بکنیم گفتم هرگز.نه اینکه مادرم خوب نگهداری نمیکنه نه خداییش خیلی مهربون و همه چیز بلده ولی خوب بچمه.چطور از خودم دورش کنم خودم برم تنهایی خوش بگذرونم.

ولی خداییش هستن مادرایی که بعد طلاق انگار بچه نداشتن اصلا.

دیدم گویا خوشحالن یکی دیگه بچشونو بزرگ‌میکنه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
بعد یمدت میشه از فکر پسرم درآم الان که پیشمه فک میکنم قراره نبینمش دست و پام به لرز میان واقعا وضعیت ...

اگه طلاق تو نتونستی شوهرتو تحمل کنی این بچه چطور تنهایی بتونه.

اگه مادری بخاطر بچت از خودگذشتگی و بمون و برای خوشبختی بچت بجنگ.

حتی بچت احتیاج داره شما و شوهرت عاشقانه باشین تا توی خونه احساس امنیت کنه.

سعی کن اونقدر به شوهرت محبت کنی که اونم از رو بره و خوب بشه.