2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 146 پست
فرق آیلس اگه اشتباه نکنم با تافل چیه ؟

تافل بيشتر براي مسائل درسي كاربرد داره اگه بري اونور و ايلتس واسه مسائل كاري و تجاري

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نه مال بچه ها مال بزرگسالا

اگ فشرده بتوني بخونه ٤يا٥سال

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
یعنی امتحان میگیرن؟اگه قبول نشی باز باید همون ترم و بخونی؟

من کانون زبان میرم هر ترم دو ماه و نیم هست پایان هر ترم هم امتحانه بله اگه بیوفتی باید دوباره بخونی اون ترمو الانم که امتحانا اینترنتی شده 80 درصد نمره کلاسیه 20 درصد فایناله

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
من کانون زبان میرم هر ترم دو ماه و نیم هست پایان هر ترم هم امتحانه بله اگه بیوفتی باید دوباره بخونی ...

من از فردا کلاس هام شروع میشه فکر نمیکردم امتحان بگیرن😣😣

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بنظرم فیلم ببینی انیمیشین ببینی و نتونی متوجه شی اذیت میشی خیلی.و اون لحظه س ک میبینی چقد ب زبان نیاز داریو لازمه دوباره استارت بزنیو تخصصی یاد بگیری.سعی کن توی یاد گیریت هم خلاقیت داشته باشی و متنای کوتاهو فان یا احساسیو از هرسبک شروع ب ترجمه کنی همزمان با یادگیری،کلمات و جملات مهمو ک مشکل داری یا سختره رو رو کاغذای یاداشت رنگی برچسب دار بنویس و ب هرجایی دوس داری بچسبون،اینا علاقتو بیشتر میکنه.موقع رانندگی فلش آموزش زبانو ب جای آهنگ بزارو تکرار کن،البته نه از سر اجبار فقط،سعی کن کمی علاقه مند شی با توجه ب اینکه پرکاربرد ترین زبان فراگیرهـ و همه باید بلد باشیم.