امروز پسرم داشت ظرف آب و میریخت رو فرش تذکر دادم اگر اب و بریزی من میدونم با تو...بعد شوهرم گفت بریز ببینم این چه غلطی میخواد بکنه،،، واقعا ارزش یه زن تو زندگی این اندازه ست؟؟؟بابام با مادرم مثل ملکه ها برخورد میکرد اینم از شانس منه😥
عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
نه ok بودیم،،داشتم کار خونه میکردم خ خسته شده بودم با عصبانیت به بچه گفتم اب و نریز که اینو شنیدم کلا همینجوریه منو له میکنه زیر پاش بخاطر خانواده ش،، بچه،،
عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
خوشبختم همنام عزیزم🙂منم با وجود اینکه شوهرم خیلی دوسم داره یعنی دوروز دوریمو تحمل نمیکنه همیشه عین کنه چسبیده بهم ولی بازم نمیتونه جلو خودشو بگیره گاهی اوقات دلمو میشکنه منم میگم اخه این چه دوست داشتنیه
مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...