2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 33 پست
تو  میگفتی کسی که با زنش مثل شاهزاده رفتار کنه حتما  زیر دست یک ملکه بزرگ شده

ای خواهر فرهنگ ندارن اینا

راستی اسم منم نیلوفر

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
خیلی بده شوهرتون اینجور میگه این طرز برخوردش باعث میشه پسرتون بزرگ شه هیچ احترامی بهتون نزاره 

همین دیگه خیلی پیش بچه بهم بی احترامی میکنه

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش دعوا کرده بودین؟یهو اینجوری گفت؟

نه ok بودیم،،داشتم کار خونه میکردم خ خسته شده بودم با عصبانیت به بچه گفتم اب و نریز که اینو شنیدم کلا همینجوریه منو له میکنه زیر پاش بخاطر خانواده ش،، بچه،،

ای خواهر فرهنگ ندارن اینا راستی اسم منم نیلوفر

خوشبختم همنام عزیزم🙂منم با وجود اینکه شوهرم خیلی دوسم داره یعنی دوروز دوریمو تحمل نمیکنه همیشه عین کنه چسبیده بهم ولی بازم نمیتونه جلو خودشو بگیره گاهی اوقات دلمو میشکنه منم میگم اخه این چه دوست داشتنیه

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
سره این حرفش باش یکم قهر کن محلش نده 

مامانمم همینو گفت،،،از بس من سریع بیخیال میشم و زود اشتی میکنم این هردفعه یه بی احترامی جدید میکنه

نه ok بودیم،،داشتم کار خونه میکردم خ خسته شده بودم با عصبانیت به بچه گفتم اب و نریز که اینو شنیدم کل ...

ای وای... بخدا هرکسی یه مشکلی داره...ان شاالله خدا همه رو به راه راست هدایت کنه... منم یه دیوونه سر دلم دارم که الانم داره با گوشی بازی میکنه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
نزار اینجور باشه این خیلی بده باهاش برخورد کن ..میترسی ازش.؟

نه نمیترسم ولی خیلی وابسته پسرمم میترسم مقابلش وایسم بچه مو ببرن خارج

مامانمم همینو گفت،،،از بس من سریع بیخیال میشم و زود اشتی میکنم این هردفعه یه بی احترامی جدید میکنه

تقصیر خودته عزیزم بهش رو میدی باعث میشه هی بدتر از قبل بات برخورد کنه و بدونه توهم قهر نمیکنی جوابشم نمیدی

ای وای... بخدا هرکسی یه مشکلی داره...ان شاالله خدا همه رو به راه راست هدایت کنه... منم یه دیوونه سر ...

اره واقعا دلمون خوش بود پسرای الان فرهنگشون بالا رفته مثل مردای قدیم نیستن ولی صد رحمت به قدیمیا

تقصیر خودته عزیزم بهش رو میدی باعث میشه هی بدتر از قبل بات برخورد کنه و بدونه توهم قهر نمیکنی جوابشم ...

اره میدونم

اره واقعا دلمون خوش بود پسرای الان فرهنگشون بالا رفته مثل مردای قدیم نیستن ولی صد رحمت به قدیمیا

بله واقعا.‌.اینا که رد دادن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ببرنش خارج این چ حرفیه بابا

خواهر شوهرم خارجه اینا همش اصرار دارن منم برم ولی قبول نمیکنم،،،پدر شوهرم همش تو حرفاش میگه بچه باید بره پیش عمه ش