2777
2789
عنوان

محرم .خیابانها

2266 بازدید | 62 پست

سلام بازم ماه محرم امد اما کی واقعا واسه خاطر حسین سینه میزنه کی واسه خاطر حسین دسته رو نگاه میکنه .

محرم بهانه ای شده که دوست دختر و دوست پسرا همدیگرو ببینن. باعث شده بعضی از خانومای خراب واسه خودشون مشتری جمع کنن اینطوری نیست ایا؟

چند سال پیش من شب تاسوعا رفتم امامزاده  دیدم دخترا  و پسرا دارن به هم شماره میدن این صحنه هارو میبینم انقدر ناراحت میشم .شما چی.

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

امام  حسین  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا هست ولی همه اش نیست . اونا خودشون باید فهمشون برسه که این کار حاش اینجا نیست ولی دلیل نمیشه عزاداری رو زیر سوال ببرید

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

حالا نه که دختر پسرامون روزای عادی تو خونه بودن محرم شده بهونه ی دید زدن!!!!

تورو خدا دست از سر این ماهای محترم بردارید

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

دوباره محرم شد و....😬

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من یه سال دیدم همه موها بلوند آرایشای آنچنانی دارن فقط فیلم می گیرن هیشکی حتی فکر نمیکنه یا حتی یه ذره ناراحت نیست. عصبانی شدم با صدای بلند گفتم می فهمم امام زمان چرا نمیاد. اون تنها وایسته بین دشمن که شما فقط فیلم بگیرید؟ به خاطر صدای طبل و بلندگو یه عده دور و برم شنیدن فقط😔منتظر جوابم نموندم راه افتادم اومدم خونه.

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اینا هست ولی همه اش نیست . اونا خودشون باید فهمشون برسه که این کار حاش اینجا نیست ولی دلیل نمیشه عزا ...

عزیزم من عزاداری رو زیر سوال نمیبرم  افرادی که میان واسه عزاداری  اونهارو زیر سوال میبرن

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
آدم خراب همیشه خرابه. ولی خدایی من خیلی ها رو هم دیدم که رعایت میکنن تو این ماهها

کمشمش کل سال دنبال عرق شدنه محرم ده شب میاد قاطی عدس پلو تا گناهاش بریزه🤣

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰