2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ارایش و لباسم برای جشن زایمان خواهرم؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 151 پست
تا من باشم از عکس خبری نیست من میرم تا شما عکس ببینید    

موفق و پیروز باشی

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داغ با آش😋😋😋

دیشب خوردم اینو

با نون بربری‌دلم‌خواست

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
شوخی کردم عزیزم،مادرا حق دارن هرطور میخوان زندگی کنن،چون لیاقتشو دارن 🥰🥰🥰🥰

آره فهمیدم گلم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
😂😂 ای بدجنس امروز جبران کن براش  دیگه برنامه ریزی کن آخرهفته ها قهرنکنی 😂😂

اره بخدا همیشه اخر هفته میبرتم بیرون ولی تلافی دیشبو داره سرم درمیاره باپسرم رفتن نمیدونم کجا😁😁😂😂😂😂

چی پیازداغ با نون؟؟؟!!!!

تازه کشف کردم خودم

اننننننننقد خوشمزه اس

دارم رو مخ اهل و عیال کار میکنم به عنوان یه وعده غذایی غالب کنم بهشون

تازه کشف کردم خودم اننننننننقد خوشمزه اس دارم رو مخ اهل و عیال کار میکنم به عنوان یه وعده غذایی غا ...

بگو یه غذایه چینیه یکم ادویه وربم بزن ببین غوغا میکنه یانه منم بلندشم ب تلافی اینکه شوهرم امروز منو نبرده بیرون پیاز داغ واسه ناهار بپزم 😁😁😁

بگو یه غذایه چینیه یکم ادویه وربم بزن ببین غوغا میکنه یانه منم بلندشم ب تلافی اینکه شوهرم امروز منو ...

پاشو بار بذار که قشنگ تا ظهر جا بیفته

پاشو پاشو