2777
2789
عنوان

بهم پیام داد بعد چهارروز،چه برخوردی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 52 پست
البته بعضیا هم واقعا هستن چون طرف استوری میزارن براشون اونا هم می زاارن برای بقیه تبریک می گن تا نار ...

این یجورایی میشه گفت گربه رو دم حجله کشتنه الان جدی برخورد میکنی ک طرف روش زیاد نشه فردا با قوماشون تو پارک بچرخه😑

خب مگه تعهدی به هم دارین؟ اگه با رفتارهای هم حال نمیکنین ول کنین همدیگه رو بعد هم ایشون کار پنهونی ...

رابطمون حدیه و خانواده ها میدونن،بهم قچو داده بود سمت دختری نره و فقط با من باشه،خب وقتی استوری کرده تولدشو یعنی رابطشون نزدیکه،اینجور نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطمون حدیه و خانواده ها میدونن،بهم قچو داده بود سمت دختری نره و فقط با من باشه،خب وقتی استوری کرده ...

لدفا از این شکا حتی ی ثانیه تو دلت نباشه چون مطمن باش ب سرت میاد تو فقط ی برخورد کن ک بفهمه جدی هستی و خوشت نمیاد

این یجورایی میشه گفت گربه رو دم حجله کشتنه الان جدی برخورد میکنی ک طرف روش زیاد نشه فردا با قوماشون ...

ولی حساسیتشو نشون بده بگو ثابت کن که دوستم داری با بقیه دخترا حرف نزن اگه واقعا منو می خوای دوست ندارم من بودم یه جوری بهش می گفتم می فهموندمش که دلم نمی خواد با بقیه دخترا بحرفه و اینکه دوباره بحرفه یا بهونه بیار دیگه دست من نیست

رابطمون حدیه و خانواده ها میدونن،بهم قچو داده بود سمت دختری نره و فقط با من باشه،خب وقتی استوری کرده ...

نمیدونم. ولی اگه بنا به خیانت باشه پنهانی انجام میدن نه تو استوری اینستا که همه ببینن. منم باشم خوشم نمیاد و دلیلی نداره با همچین آدمی بمونم. احتمالا اون قدری که شما به اون وابسته هستی اون نیست. ببخشید دوستم من یه مقدار قدیمی فکر میکنم و به نظرم این جور روابط مسخره بازی و علافی هست.

ولی حساسیتشو نشون بده بگو ثابت کن که دوستم داری با بقیه دخترا حرف نزن اگه واقعا منو می خوای دوست ندا ...

اره دقیقا اینم درسته البت بستگی ب طرفش داره خودش بهتر میدونه با چ لحنی و چ کلماتی باید ب طرف بفهمونه

نمیدونم. ولی اگه بنا به خیانت باشه پنهانی انجام میدن نه تو استوری اینستا که همه ببینن. منم باشم خوشم ...

منم مث تو فک می کنم ولی الان دیگه هر کی با دوست دختر و دوست پسرش ازدواج می کنه

ی نکته دیگ اگ شرایطتتون اوکی هیت زودتر رسمی کنید رابطع رو پای یه تعهد رسمی ک وسط باشه فک میکنم اوضاع خیلی بهتر بشه 

البت این نظر منه اگ واقعا شناختیش و شرایطتتون اوکی هست

منم مث تو فک می کنم ولی الان دیگه هر کی با دوست دختر و دوست پسرش ازدواج می کنه

نه بابا. با دوست دختر و دوست پسر بقیه ازدواج میکنن. قبول دارم بعضیها عاشق همن اما اکثرشون این طوری نیست. الکی به هم وابسته هستن و با هم وقت میگذرونن. دخترها شاید تو ذهنشون قصد ازدواج باشه اما پسرها اونم تو این شرایط، هدفشون خوشگذرونیه اکثرا