2777
2789
عنوان

بهم پیام داد بعد چهارروز،چه برخوردی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دخترم،دوست پسرم تو اینستا برا یکی استوری گذاشت

اها من بودم حسودیم میشد میترکیدم والا اگه دوسش داری بمون اگه نداری بگو این چیزا می بینم نمی تونم تحمل کنم حس خوبی ندارم .....والا من خیلی از اینجور چیزا نمی دونم فک کنم بقیه بهتر بدونن

خیلی مستقیم بهش بگو من با این مسائل مشکل دارم نمیتونی خط قرمز منو رعایت کنی وقت دوتایییمونو تلف نکن اگ واقعا استوری کردن قوم و خیش و دوست و اینا برات مهمتره خب برو سراغ اونا اگ من مهمم ک با دل من پیش برو

اها من بودم حسودیم میشد میترکیدم والا اگه دوسش داری بمون اگه نداری بگو این چیزا می بینم نمی تونم تحم ...

اره خیلی دوسش دارم،دفعه اولش بود،نمیخوام دیگه تکرارش کنه،دوست دارم با سیاست برخورد کتم

خب مگه تعهدی به هم دارین؟ اگه با رفتارهای هم حال نمیکنین ول کنین همدیگه رو

بعد هم ایشون کار پنهونی نکرده که میگی از اعتمادت سواستفاده کرده. یه چیزی رو استوری کرده دیگه. اگه میخواست پنهونی باشه، که استوری نمیکرد. این ربطی به اعتماد نداره

اره خیلی دوسش دارم،دفعه اولش بود،نمیخوام دیگه تکرارش کنه،دوست دارم با سیاست برخورد کتم

البته بعضیا هم واقعا هستن چون طرف استوری میزارن براشون اونا هم می زاارن برای بقیه تبریک می گن تا ناراحت نشن شاید چیز مهمی هم نباشه